2777
2789
عنوان

زنگ زدم🥺😁

412 بازدید | 23 پست

بچه ها با وجود اینکه با خانواده ی شوهرم قهرم زنگ زدم به مادر شوهرم صبحی، و خیلی گرم تبریک گفتم🥺

بنده خدا اینقدر خوشحال شد و خندید و گفت مگه امروز روزه مادره😄🙄

منم خندیدمو گفتم بله گفت اصلا حواسم نبود اینقدر سرمون شلوغه به روز مادررنمیرسه😭😁

بعد گفت مرسی دستت درد نکنه منم گفتم دست شما درد نکنه یه پسر به این خوبی تربیت کردید🤝😄

و خدافظ

کدورت ها رو بزارید کنار خوش باشید اینم بگم که من حدودا یه ساله که قهرم و لی این اواخر چن تماسی داشتم باهاشون😁🤝

روزتون مبارک باشه

اما راستی شوهرم حتی بهم تبریک هم نگفته هنوز🙃

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشحالم براتونانشاءالله که همسرتون هم امروز غافلگیرتون میکنه❤

هنوز هم منتظرم😁😁😁😁

تا شب امید دارم😁😭

آفرین بهت مهربون من مشکلی ندارم باهاشون ولی چون اونا اهل اینجور چیزا نیستن منم نمی‌گم تبریک یعنی روم ...

مرسی گلم

شما بازم تبریک بگو، شوهر منم اهل ماهگرد نبود گفتم که هر ماه تبریک میگفت😁😁😁

من با مادرم در ارتباط نیستم بنابر دلایلی من قهر نیستم کلا نمیتونم تماس بگیرم مادر شوهرمم فوت کرده خواهر شوهرم ۲۰ سال ازم بزرگترها بهش تبریک بگم چون واقعا خیلی خانوم خوبیه و هوامو داره اونا هم داره؟

ما دیشب کادوی مادرشوهرم رو دادیم و حسابی ذوق کرد

امشبم کادوی مامانم رو میبریم بدیم

اولین روز زن منه و فعلا نه پیامی نه تماسی و نه کادویی دریافت نکردم 😅😂

البته با یه شاخه گل هم خوشحال میشم و میدونم آذر ماه حدود ۵۰۰ شایدم بیشتر خرجمون شد و همسرم دستش خالیه

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
شوهر منم یه تبریک خشک و خالی الکی گفت اصلا نفهمیدم چی گفت منم هیچ جوابی ندادم بهش اونقدر از مادر شوه ...

به من هنوز همون تبریکم نگفته😭😁

نکنه نگه😔🔪

حالا یه زنگ بزن تقصیر مادرش چیه

ما دیشب کادوی مادرشوهرم رو دادیم و حسابی ذوق کردامشبم کادوی مامانم رو میبریم بدیماولین روز زن منه و ...

خوشبخت باشی قشنگم🫂🌹🎀