2777
2789
روز مادره نه مادر شوهر اگه پسرش یادش بود یه جعبه چیرینی بگیرید اگه پسرش چیزی نخرید تو هم بروی خودب ن ...

بخدا حتی عید هم به من عیدی ای ندادم

با اینکه تازه عروس و عقد کرده بودم

یلدایی که هیچی

فقط تو مسافرانش یدونه ساحلی و تاپ و شلوار آورده برام

حالا یچیز بگیرم دهنش بسته شه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز مادره نه مادر شوهر اگه پسرش یادش بود یه جعبه چیرینی بگیرید اگه پسرش چیزی نخرید تو هم بروی خودب ن ...

خب بالاخره مادره 

مادر همسرتون میشه مثل این میمونه همسرتونم بگه روز مادره ن مادر زن و برای مادرزن هم چیزی نخرع

من و همسرم همیشه برای روز مادر و پدر هرکدوم خودمون برای پدرمادرامون خرید میکنیم مثلا همسرم روز مادر و پدر از جیب خودش برای مادر پدرش کادو میگیره ب اسم جفتمون منم همینطور ولی تولدا رو از جیب همسرم خرج میکنیم اکثرا

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
بخدا حتی عید هم به من عیدی ای ندادمبا اینکه تازه عروس و عقد کرده بودمیلدایی که هیچیفقط تو مسافرانش ی ...

ی ظرف دکوری بگیر براش

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
کلا نادیده گرفت اخر بار خودم گفتم گفت دستت درد نکنه😐

به گوز خر

مهم نباشه برات همین که معرفت نشون دادی بسه

من امسال اولین و آخرین سالیه که کادویه روز مادر میگیرم براش دیگه

به گوز خرمهم نباشه برات همین که معرفت نشون دادی بسهمن امسال اولین و آخرین سالیه که کادویه روز مادر م ...

والا دیدم نگفت خودم گفتم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من عقد بودم کادو روز مادر دادم ب مادرشوهرم دیدم دختراش کلا هیچی ندادن تبریکم نگفتن تازه عروسا هم ک کادو دادن مسخره میکنن و اینا منم دیگه ندادم ولی هرسال واسه مامانم کادو میخرم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
بخدا حتی عید هم به من عیدی ای ندادمبا اینکه تازه عروس و عقد کرده بودمیلدایی که هیچیفقط تو مسافرانش ی ...

با جان من نده 

با هر کس باید مثل خودش برخورد کرد 

چرا فکر می‌کنید حتما باید به مادر شوهر کادو بدید 

همون دختراش و عروس سوگلی شون که کارتشون یه یه سره تو جیب اوناست با همون پولا واسشون روز مادر بخرن 

والا

خب بالاخره مادره مادر همسرتون میشه مثل این میمونه همسرتونم بگه روز مادره ن مادر زن و برای مادرزن هم ...

همسرم اگه یادش بود و پول اضافه داشت بگیره 

اگه نه اصلا اصلا بهش نمیگم 

مادرم هم آنقدر به همسرم خوبی میکنه که خود همسرم سر ماه حواسش بود که پول روز مادر   مادر زن رو کنار بزاره تا  جواب محب تهای بی پایانش  رو یه جوری جبران کنه 

به مامانم هم چیزی نمیگم فقط خود همسرم روش نمیشه چون مادرم خیلی دوسش داره 

برادرام هم روز مادر خونه ی مادر زناشون هستن اصلا هم برامون مهم نیست 

هر جا هستن خوش باشن و خوشبخت 

همسرم اگه یادش بود و پول اضافه داشت بگیره اگه نه اصلا اصلا بهش نمیگم مادرم هم آنقدر به همسرم خوبی می ...

من نامزذم درون گراست الان تو فکرم بهش بگم سر کاره زنگ بزنه ب مامانش خوش حال شه چون تا فرذا صبح نمیره خونه 

بعد با خودم گفتم ب من بنظرتون بگم یا ن 

پارسالم دوست بودیم گفتم پول بهش کادو بده خودش قصدشو نداشت

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من نامزذم درون گراست الان تو فکرم بهش بگم سر کاره زنگ بزنه ب مامانش خوش حال شه چون تا فرذا صبح نمیره ...

نه نگو مادرش فردا انتظارش از تو زیاد میشه 

بزار ببینه پسرش همین الانم روز مادر یادش نیست 

ولی خودت  با پول نامزدت یه کادو بخر رفتی اونجا از طرف دوتا تون بده 

حالا خودتم اگه پولشو دادی اشکال نداره چون هنوز نامزدی 

فردا که ازدواج کردی ندادیم میفهمه که پسرش از اول همینجوری بوده 

نه نگو مادرش فردا انتظارش از تو زیاد میشه بزار ببینه پسرش همین الانم روز مادر یادش نیست ولی خودت با ...

ارههه دقیقا خودمم منصزف شدم 

پارسال ک پول داده بود و دوست بودیم ب مادرش گفته بود من تو فکر نبودم فلانی بهم گفته 

اره با پول خودم براش کادو و گل می‌گیرم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ارههه دقیقا خودمم منصزف شدم پارسال ک پول داده بود و دوست بودیم ب مادرش گفته بود من تو فکر نبودم فلان ...

بعدم تو نامزدی الان اون باید به شوهرت بگه که واسه تو طلا و لباس مناسب بخره