2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

264 بازدید | 23 پست

بعد از ۲ سال با کلی خاطره بهم خیانت کرد و حالا می‌خواد با دختره ازدواج کنه 

حس سو استفاده بهم دست داده چون خیلی ضربه ها بهم زد 

چطوری انتقام بگیرم ازش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقام چیو ؟؟ به زور نگهت داشته با خودش ؟؟ یا خودت میدونستی ادم درستی نیست و خودتو گول زدی و باهاش موندی ؟؟ وقتی ضربه زده و تو اینو میدونی پس خودت اگاهانه انتخاب کردی با چنین ادمی بمونی ، پس انتقام مفهومی نداره ، مسئولیت اینکه انتخاب میکنی با کی باشی با خودته 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بدی رو با بدی جواب نده 

رها کن و بگذر 

ببخشش تا بخشیده بشی..

و درنهایت خوشحال باش که از یک مرد فاسد رهایی یافتی❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

میدونی وقتی کسی ک دوسش داشتک تو رابطه بود بهم نزدیک شد نزدیک شد منو غرق کرد تو عشق خودش! بعد ی سال بدونه هیچ حرفی گذاشت رفت🙂

گندش در اومد ک هم با من هم با اون بوده بخاطر اون ولم کرد 

سپردم به خدا خودش بلده چیکار کنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

رفته چون لایقت نبوده 

آدمی رو پیدا کن که لایقت باشه ❤️

این کانالو ببین حال خودتو خوب کن 

چون بهترین منتظرته نه اون اسکل

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا