2777
2789
عنوان

ازدانشگاه پیام نور متنفرم

88 بازدید | 21 پست

تازه ترم یکم الان یکماهه شروع کردن به خوندن کتابا و امتحانا فردا امتحان دارم آنقدر حجم کتاباش زیاده تموم نمیشه

خیلیم سخته خیلی پشیمونم رفتم پیام نور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دانشگاه کلن سخته درهرصورت . پیام نور غیرپیام نور ندارع

من هم پیام نور تجربش دارم هم دولتی جفتش سخته.

دولتی هم جزوه میدن بعضیام کتاب ولی جزوه هاش انداره کتاب ۲۰۰ ۳۰۰صفحع ای گاهی مطلب داره🥲 بخدا جفتش سخته ولی خب قشنگیش ب همین سختیشه. من پیام نورم بودم یسره پا کتاب بودم اینجام وضعم همینه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

از ترم بعد که دیگه می دونی قراره چی برداری از روزی که انتخاب واحد گردی بشین بخونشون 

کتاب راه یا کتاب طلایی هم بگیر از کتاب اصلی بهتره 

می تونی هم خلاصه هاشو چاپ کنی

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

منم از پیام نور متنفرم

تعداد جلسات تدریس کمه و عملا چیز خاصی یاد نمیدن ولی از کل کتاب امتحان میگیرن

چون شهریه دانشگاه کمه استاداش حس میکنن صلواتی دارن تدریس میکنن و مایه نمیذارن واسه تدریس و رابطه داشتن با دانشجو

کلاسای شلوغ 

دانشگاه بی در و پیکر همه رشته ها قاطی پاتی

همه اینا باعث شد انصراف بدم و بهترین تصمیم زندگیم بود

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من پیام نور نرفتم چون کلاساش غیر حضوریه اگه قرار بود غیر حضوری بفهمم سال کرونا انقد نمرهام بد نمیشد ...

من روز اول که رفتم واسه ثبت نام مسئول آموزش گفت ماهم حضوری ارائه میدیم هم مجازی راستم‌گفت دوتا ترم اولی همین بود

ولی هرچه قدر ترم بره بالاتر اقبال دانشجوها به کلاسای حضوری کن میشه اونام دیگه ارائه نمیدن فقط مجازی

منم از پیام نور متنفرمتعداد جلسات تدریس کمه و عملا چیز خاصی یاد نمیدن ولی از کل کتاب امتحان میگیرنچو ...

من همه اینارو دیدم جز کلاسای شلوغ

حسابدلری

اگه به رشته ت علاقه داری واسش تلاش کن  چون حسابداری خیلی شغل هست براش 

هر شرکتی و ارگانی به حساب دار نیاز دارع 

اداره مالیات آزمون بانک .

این همه شغل هست حتا ازمون استخدامی اموزش پرورش تا جای که میتونی بخون