2777
2789
عنوان

شوهرهاتوون چیکار کردن ب روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 105 پست

اولین روز مادرمه باردارم 

هیچی 4روزه دارم گریه میکنم ک اقا پیش دیابت گرفت...انوقت ن تنها حالمو نمیپرسه بلکه کونشو کج میکنه میگه الکی نگران من نباش خودم از پس خودم برمیام . تو کاریم نداشته یاش .خوب این چ زندگیه هرکی برا خودش؟

کادوام هیچی .

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز شما هم مبارک اولین ساله که جدا شدیم بابای بچه ها دیشب برام پیام تبریک فرستاد و یه تومن واریز کرد به کارتم گفت زنو شوهر نیستیم اما مادر بچه هام هستی و به پاس دوازده سال زندگی مشترک تولدات روزهای خاص کنارتم و بهت تبریک میگم. همیین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز شما هم مبارک اولین ساله که جدا شدیم بابای بچه ها دیشب برام پیام تبریک فرستاد و یه تومن واریز کرد ...

اووووو عزیزمممم 

چ قشنگ 

دوسش داری

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

اولین روز مادرمه باردارم هیچی 4روزه دارم گریه میکنم ک اقا پیش دیابت گرفت...انوقت ن تنها حالمو نمیپر ...

مبارکه عزیزم 

ب سلامتی 

عههه

دیشب رفتیم بازار برا بچه ها کفش بخریم همونجا برام یه کیف خرید به عنوان کادو با یه تومن پول بهم داد

افرین ب خوشی

والا هنوز هیچی...البته انتظاریم ندارم نه آدم خسیسیه نه آدم بی تفاوتیه ولی زندگیا خیلی سخت شده

آره والله 

راس میگی خواهر

مال من دیشب دعوا به پا کرد کادو داد بعد😒 پست اخرم راجب همینه دوست داشتید ببینید

عه زرنگ بوده 

میخواس کادو نده 😂😂😂

ی دسته گل آفتابگردون ک عاشقشم خرید و ی عروسک سالیوان ک خیلی دوس دارم😊😊😊😊🌻🌻🌻داریم خونمونو تکمی ...

آفرین 

ب خوشی 

چ قشنگ