2777
2789

دکترم بردمش گفت که بخاطر استرس و اضطرابه تو و پدرش مشکلی نداشتید بچم اونموقع یسالش بود چه تاثیر بدی روش گذاشته اون روزا دارم گریه میکنم😭😭

گفت ممکنه تا بزرگسالی همینطور بمونه

گفت ناراحتی و استرس براش سمه دیشبم سر اینکه رفته بود خونه همسایه هرکاری کردم نمیومد دعواش کردم

کسی بچش اینطور بوده؟

من چه مادر بد و بی عرضه ایم

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دختر کوچیکم 5 سالشه شاید در ماه یکی یا دوبار جاشو خیس کنه

دخترم هر وقت دعواش میکنم🥲🥲

سرم داره میترکه از ترس لینکه همینجور بمونه

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

این چ حرفیه آخهمن هر دو تا بچم تا ۷ سالگی شب ادراری داشتن خودشون خوب شدن

جدا راس میگید؟

ایترسشو دارم 

میگم نکنه برا من بی لیاقت و بابای عنش بچم مشکل دار شه🥲😭

بیشتر بغلش کن محبت کن بهش بهش اهمیت بده نزار استرس بکشه، شبا هم کمتر مایعات بده بهش قبل خواب حتما ببرش دستشویی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

براشب اداری گوشیت تنظیم کن شبی دو بار مثلا ساعت یک و چهار صبح هرشب این دو زمان بیدارش کن ببر دسشویی حتی اگر ادرار نداره باز هم ببرش تا مغزش شرطی بشه البته اگر گاهی بلند نشد اذیتش نکن تا بدتر عصبی نشه بعد چن وقت خوب میشه ما بااین روش نتیجه گرفتیم البته وقتایی ک همکاری میکنه براش جایزه و اینا هم در نظر بگیر 

چشم عسلیتونم 🥰🥰
بیشتر بغلش کن محبت کن بهش بهش اهمیت بده نزار استرس بکشه، شبا هم کمتر مایعات بده بهش قبل خواب حتما بب ...

باشه عزیزم 

خیلی شیطونه خیلی اذیت میکنه 

منم یهو بهم میریزم دعواش میکنم🥲🥲

براشب اداری گوشیت تنظیم کن شبی دو بار مثلا ساعت یک و چهار صبح هرشب این دو زمان بیدارش کن ببر دسشویی ...

باشه عزیزم ممنونم از کمکت

باشه عزیزم خیلی شیطونه خیلی اذیت میکنه منم یهو بهم میریزم دعواش میکنم🥲🥲

گناه داره بچه اس دیگه اقتضای سنشه،،،، سعیکن رو. خودت کار کنی کمتر عصبی بشی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
گناه داره بچه اس دیگه اقتضای سنشه،،،، سعیکن رو. خودت کار کنی کمتر عصبی بشی

کسی کمک دستم نی برای همونه 

کارای خونه 

بیرون 

خودمو خیلی کنترل میکنم ولی یهو بهم میریزم 

مخصوصا وقتی یاد بابای عنترش میوفتم🥲🥲

کسی کمک دستم نی برای همونه کارای خونه بیرون خودمو خیلی کنترل میکنم ولی یهو بهم میریزم مخصوصا وقتی یا ...

عزیزم، جداشدی؟ 

عزیزم، جداشدی؟

جدا نه‌.

جدا از هم زندگی میکنیم ایشونم رفتن زن گرفتن منم طلاق نمیدن 

خانوادمم پشتشن میگن جدا نباید بشی اسم مطلقه بیاد روت 

یاد گذشته میوفتم اینکه اون عن با زنش خوشه من دارم بچشو بزرگ میکنم نمیگه مردی زنده ای

جدا نه‌.جدا از هم زندگی میکنیم ایشونم رفتن زن گرفتن منم طلاق نمیدن خانوادمم پشتشن میگن جدا نباید بشی ...

یعنی چی رضایت دادی واسه زن دوم؟ برو شکایت کن مهریتو بگیر نفقه و....  یعنی چی این وضع،، خونه گرفته براتون؟ بچه رو نمیخواد؟