2777
2789
عنوان

خیانت

104 بازدید | 16 پست

سلام خانوما دیشب متوجه شدم شوهرم داره خیانت میکنه. تازه ازدواج کردیم. تا حالا ازش چیزی ندیده بودم ولی دیشب چت هاشو با یه خانم دیدم.

بهش گفتم گفت مال دوران مجردی بود موقع ازدواج بهش گفته بود که دیگه پیام نده ولی دختره باز پیام داده

الان ۷ ماه از ازدواجمون میگذره دختره دیشب باز پیام داده در حد احوال پرسی ، شوهرمم جوابشو داده و حالشو پرسیده 

الان میگم چرا بلاکش نکردی و جوابشو دادی قسم خورد هیچی بینشون نیست گفت دختره سرطان داشته منم فقط حالشو پرسیدم.تو مجازی قبل آشنا شدن  در حد چت. تماس و اینا نبوده

چیز دیگه ای تو چت ندیدم ازش. به نظرتون بهش یه فرصت دیگه بدم؟ به شدت پشیمونه گفت فضای مجازی رو کلا پاک میکنه 

آینم بگم رابطه مون خیلی خوبه وعاشقانه دوستم داره ولی نمیدونم چرا جواب اونو داده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا بهش فرصت بده چون خطای بزرگی نکرده

ببخشید ولی راحت به زبون نیار و دلخور باش یکم

ول امار دختره رو هم دربیار 

دوتا چشم داری ، دوتا دیگه قرض کن حواستو بده به زندگیت یک مدت زیر نظرش بگیر 

ببین اوضاع چطوره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

عزیزم معلومه که باید بهش فرصت بدی. زندگی پستی بلندی داره اگه میدونی واقعا دوست داره بهش بفهمونی این رفتارش درست نیست بعضی مرد ها چت و زنگ رو جز خیانت نمیدونن باید بهشون بگی

اون سرطان بهونه و دروغ های نرهاست‌.  مثل س گ دروغ میگن.من ۱سال بعد از ازدواجم این جریان پیش اومد. به هم عید رو تبریک‌گفته بودند.و بعد از اون بارهااا تکرار کرد‌ .ازش دست شُستم دیگه. گور باباش

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قطعا بهش فرصت بده چون خطای بزرگی نکردهببخشید ولی راحت به زبون نیار و دلخور باش یکمول امار دختره رو ه ...

خطای بزرگی نیست؟😢

دختره از یه شهر دیگه اس خیلی دوره 

آخه چجوری ببخشمش

خطای بزرگی نیست؟😢دختره از یه شهر دیگه اس خیلی دوره آخه چجوری ببخشمش

خیانت به خودی خود خطاست 

ولی منظورم اینه که چیزی جز چت معمولی ندیدی ازشون 

برای بار اول خطای بزرگی نیست به شرطی که تکرار نشه 

خط و نشون بکش برای شوهرت و بگو‌ خط قرمز داری

اگر یک بار دیگه حتی چت دیدی ازش دیگه اعتماد نکن و حتی جدا شو

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

خیانت به خودی خود خطاست ولی منظورم اینه که چیزی جز چت معمولی ندیدی ازشون برای بار اول خطای بزرگی نیس ...

قبل ازدواج نمیدونم رابطه شون چجوری بوده و چی گذشته. همش خودمو آروم میکنم و میگم دوره ی مجردیش بوده و به خودش  مربوطه. ولی این ناراحتم میکنه که چرا دیشب جوابشو داده 

قول داده مجازی رو پاک کنه. یعنی میگی یه فرصت بهش بدم؟

رابطه مون خیلی خوبه خیلی عاشقمه تا حالا پیام و چت مشکوک ندیده بودم ازش. تا اینکه دیشب اونجوری شد و اون پیامو دیدم.

شوهر شما هم در حد مجازی بود؟

۹۰درصد مجازی. ۱۰درصد ،اون اخراش،محل کارش میرفت بهش سر میزد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎