2777
2789

این عکس که گذاشتی اصلا چاق نیست

عکس از تمام رخ هم گذاشتی ؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
پس مدلای اور سایز چند سال اخیر رو ندیدین و جنبش های زیادی که داره واسه عادی بودن تپل بودن فعالیت میک ...

بله این مدل ها خب برای فروش لباس های پلاس سایز هستن نه زیبایی! اگه زیبا بود که نیاز به جنبش و عادی سازی و زور زدن نداشت! منطق هم خوب چیزیه

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا من تمام رخ بدنتو ندیدم نیم رو دیدم چاق نیستی

سمت رژیم اینا نری یه وقت

من قدم ۱۷۲ وزنم ۷۲ جوگیر شدم دو هفته رژیم گرفتم هم اندامم داغون شد هم صورتم تازه همه چیز هم خوردم فقط هله هوله رو کم کردم

عزیزم اسکینی به همه نمیاد گول تبلیغات رسانه رو نخور خیلیا توپر قشنگترن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
اره ی عکس دیگه بوداللن تمام رخ ام گذاشتم

نه چاق نیستی خوبی کم نکن

بله این مدل ها خب برای فروش لباس های پلاس سایز هستن نه زیبایی! اگه زیبا بود که نیاز به جنبش و عادی س ...

اتفاقا خیلی ها مخالف این جنبش ها شدن 

علت مخالفتشون هم بخاطر سلامتی بوده 

اگه هم دقت کنیم ویکتوریا سکرت و ... دوباره برگشتن به سمت مدل های قدیمیشون 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بله این مدل ها خب برای فروش لباس های پلاس سایز هستن نه زیبایی! اگه زیبا بود که نیاز به جنبش و عادی س ...

اون چیزی که ما تحت عنوان زیبایی پذیرفتیم تحت تاثیر رسانه هاست تاریخ مد رو میشه بخونین 

الآن هم همون رسانه داره تلاش میکنه نفرت از اضافه وزن رو که سال ها به آدما القا کرده خنثی کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اخه شما قدتون بلنده زیبامن با قد ۱۶۰ اینه وزنم

اتفاقا من چون قدم بلنده وزنم بیشتر بشه سریع نشون میده

شما خوبی عزیزم 

سایزی که میپوشی چنده؟

40 میپوشم

خب ببین 

من قدم ۱۲ سانت از شما بلندتره و وزنمون یکیه ولی من سایز ۴۴ میپوشم گاهی اوقات حتی ۴۶

هرچی قد کوتاه تر باشه استخوان بندی ظریف تره سایزت هم کمتره

اتفاقا خیلی ها مخالف این جنبش ها شدن علت مخالفتشون هم بخاطر سلامتی بوده اگه هم دقت کنیم ویکتوریا سکر ...

سلامتی یه داستانه ولی احساس نفرت القا کردن به آدمایی که اضافه وزن دارن داستانش جداست

اونا هم حق دارن احساس زیبایی و اعتماد به نفس داشته باشن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿