2777
2789
عنوان

صدای شکستن قلبمو امروز شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 40 پست
من چی بگمممم که صبحب دعوا کردیم بخاطر خواهر بیشعورشگفتم کادو بگیری پرت میکنم بیرون وقتی این روز نارا ...

دیه به دل آدم نمی‌چسبه حتی اگه کل دنیا رو بخره

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۵روز هی گفتم و منتظر بودم هچی نخرید میدونم دستش خالیه ولی منم چیز سنگین نمیخاستم .صب خیلی گریه ک ...

ی شاخه گلم زن رو خوشحال میکنه مهم اینه طرف دلی دوستت داشته باش  . نه از روی وظیفه یا ترس که غر نشنوه

منم ۵روز هی گفتم و منتظر بودم هچی نخرید میدونم دستش خالیه ولی منم چیز سنگین نمیخاستم .صب خیلی گریه ک ...

اخه ته دل مازناهم به این چیزاخوشه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

انقدر سخت نگیر 

شوهر منم همه اش دیشب پا تلوزیون لود دیگه بهش گفتم برو یه جعبه شیرینی بخر. رفت خرید و خودمم چای درست کردم با چایی خوردیم  همون ۵۰۰ که به شما داد به من ندادن 

الکی زندگی برای خودت زهر نکن حالا نگه ما برای روز پدر کوچه رو براشون چراغونی می کنیم؟ یا کادو آنچنانی می گیریم؟ همین که می ره سر کار و یه حقوق حلال میاره تو خونه و حواسش به احتیاجات زندگی و بچه هام هست خدا رو شکر ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ی شاخه گلم زن رو خوشحال میکنه مهم اینه طرف دلی دوستت داشته باش . نه از روی وظیفه یا ترس که غر نشنوه

دقیقا

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
ی شاخه گلم زن رو خوشحال میکنه مهم اینه طرف دلی دوستت داشته باش . نه از روی وظیفه یا ترس که غر نشنوه

بخدا اقد دلم پره....یه چیز هست شوهرمن همچی میخره ها پول میده میخرم...عرضه نداره تنها بره مغازه چیزی بخره

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
انقدر سخت نگیر شوهر منم همه اش دیشب پا تلوزیون لود دیگه بهش گفتم برو یه جعبه شیرینی بخر. رفت خرید و ...

پس چطور زنگ میزنه مادر خواهرش تبریک میگه

بخدا اقد دلم پره....یه چیز هست شوهرمن همچی میخره ها پول میده میخرم...عرضه نداره تنها بره مغازه چیزی ...

خیلی بده منم حرفم اینه