2777
2789
عنوان

تجربه من از چاق شدن (کالری شماری و بدنسازی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 68 پست
سلام عزیزم پرخواست داده بودم ولی پیلم شما رو دریافت نکردممن برنامه ی کرفس رو نصب مردم وای نتوستم رژی ...

سلام من درخواستتون رو قبول کردم، پیامی نفرستاید

این نرم افزارها گزینه پولی هم دارن، ولی لازم نیست بخرید. میتونید از امکانات رایگانش استفاده کنید. این مواردی که من گفتم نیاز نیست که چیزی بخرید

خدایا شکرت ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل بدنم حجم گرفته کلا اگر عضله میخوای باید پروتئین بخوری همون میزان که گفتم اگر بتونی دو برابر وز ...

سلام عزیزم میشه سوال منو جواب بدی؟

من ۴۰کیلوعم و قدم۱۶۰😭

خیلی لاغرم و بد قیافه شدم

میلمم به غذا نیست اونقدر

بنظرتون میتون گینر بخورم؟فعلن زمان امتحانامه نمیتونم باشگاه برم ولی از اول تیر شروع میکنم باشگاه رو ولی میخوام تا اون موقع گینر بگیرم بخورم بلکه یکم چاق بشم هدفم نیس حتمن عضله بیارم فقط میخوام یه کم بدنم پر شه تا باشگاه رو شروع کنم خیلی وحشتناک شدم اخه قشنگ اسکلتی هستم اهان راستی پیاده رویم دارم روزانه زیاد

بنظرتون چقد بخورم و چقد میتونم توی این ماه اضافه کنم ؟

۳ الی۴ کیلو رو میشه زیاد کرد؟

تو رو خدا جوابمو بده

سلام عزیزم میشه سوال منو جواب بدی؟من ۴۰کیلوعم و قدم۱۶۰😭خیلی لاغرم و بد قیافه شدممیلمم به غذا نیست ا ...

عزیزم پیامتون رو تازه دیدم 

وقتی شما تحرک زیاد داری باید غذا بیشتر بخوری نمیگم تحرک و پیاده روی رو قطع کن

اما اگر کم میخوری کمترش کن چون بعد ورزش و تحرک باید گرسنه بشی و بخوری اگررنمیخوری فقط لاغرتر میکنی خودتو

سه چهار کیلو برای یک ماه زیاده نهایتا در یک ماه ۲ تا ۲.۵ کیلو اضافه کنین. بیشتر اضافه کنی بدنت خط میفته 

گینر میتونی بخوری ولی توصیه ام اینه اگر میخوای مکمل بخوری هر مکملی حتی گینر آب زیاد در طول روز مصرف کنین. 

گینر هم زیاد نخر یک کیلویی بخر اگر به بدنت ساخت بخور چون بعضیا ممکنه جوش بزنه بدنشون اینو در نظر داشته باش.

و اینکه آزمایش خون بده شاید کم کاری تیروئید هم داری که وزن نمی‌گیری 

خدایا شکرت ...  

من ۱۶۷ قدمه ۴۲ وزنمه 🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید
من تقریبا لاغرم ولی یکم یکم و پهلو دارم ، و هدفم اینه که شکم و پهلوها آب بشه و بدنم یکم حجم بیشتری ب ...

نمیشه همزمان حجم بگیری و هم چربی بسوزونی 

میتونی همزمان عضله بسازی و چربی بسوزونی ولی حجم به اون صورت نه!

من بدنسازی رو توصیه می‌کنم حالا با توجه به نظر مربیت تصمیم میگیری اول چربی سوزی کنی یا حجم بگیری اگر شکمت زیاد نیست و فقط یه ذره است حجم بگیر اول و بعد چربی سوزی کن.

بعدشم باید ببینی واقعا شکمه یا نه شاید ورم باشه یا همیشه نفخ داشته باشی خیلی از عوامل مختلفی هست که شکم آدم رو بزرگتر نشون میده در حالی که چربی نیست و باید یکسری پرهیزات غذایی داشته باشی تا بهتر بشه

خدایا شکرت ...