2777
2789

مردم اسراف گراشدن هردوگروه این باون ست بشه این چادربااون چادر اون بارونی بااین کفش لباس توخونه اشونم که چنددست چادرنگی چنددست ست تاپ وشلوار وفلان اینا😑😑

باباماهاسطح درامدمون تقریبامعمولیه اینقدرپول به لباس که نمیشه داد کلاشایدبالباسای مجلسی مون ۵تا۶دست داشته باشیم اونم درطول یکسال بخوای حساب کنی کلا

تازه الان این شده قبلا۲دست داشتیم یکی براعروسی یکیم براهمه جا

کاملا باهات موافقم

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی علاقه به لباس دارم ولی داف نیستم هرکسی به یه چیزی علاقه داره عوضش لوازم ارایشی به اون صورت ...

اینا رو ولش نام کاربریت خیلی باحاله 😂😂😂یاد آهنگ افتادم

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

یعنی یکی پول داره بخاطر ما خرج نکنه؟؟؟؟بنظرم این توقع بیخودیهسطح زندگی ادما متفاوته مام در حد جیب خو ...

والامگه حق الناس فقط پشا سرمردم حرف زدنه اینم یجورشه یه پدرپیش خانواده اش شرمنده میکنن قدیم مردم داشتن ولی حواسشون بودالانیاواقعاهیچی ازانسانیت نمیدونن

نمیشه که بگیم بقیه ام نخرن.منم پردرآمد نیستم ولی خب از پارچه فروشی های ارزون پارچه میخرم،آخرهفته هام که تیکه پارچه هارو حراج میزنن.با اونا لباس میدم یه خیاط منصف که کار بلدم هست برام بدوزه اینطوری لباسای بیشتری دارم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
والامگه حق الناس فقط پشا سرمردم حرف زدنه اینم یجورشه یه پدرپیش خانواده اش شرمنده میکنن قدیم مردم داش ...

واقعن چقدرررر ادمای پرتوقعی هستی

کاملن غیر منطقی

اصلن یه چیزی میگید ادم شاخ درمیاره