2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14339 بازدید | 360 پست
😂😂😂یکی اومده خونموم من قایم شدم تو اتاق به مامانم گفتم بگو نیست هی سوتی میده منم تو اتاق دارم کام ...

باز استارتر بنده خدا آرزشو گفت

کامنتا به جایی کشید که ایلان ماسک ببینه افسردگی میگیره بخاطر اندک درآمدی که در مقابل شوهرا و اشناهای نی نی سایتیا داره😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
باز استارتر بنده خدا آرزشو گفتکامنتا به جایی کشید که ایلان ماسک ببینه افسردگی میگیره بخاطر اندک درآم ...

🤣🤣تو روحت 

ولی خوش گدشت منم یکم عصبی بودم خودمو خالی کردم اینجا

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همین جوری ک اینا میگن باید سود خالص باشه این میزان پول دیگ؟ چمیدونم حس فقر منو در بر گرفت😂😂

حس فقر من رو دیشب در بر گرفت، دیروز عصر همسرم رفته بود پیش یکی از آشناهاش، در حال حاضر شغلش طلافروشیه، اخیرا داخل بازار طلافروش‌ها هم یه پاساژ سه طبقه ساخته، می‌گفت فعلا طبقه هم کف و اول رو فروخته، هر مغازه رو به بهای ۴ کیلو تا ۸ کیلو طلا فروخته مغازه‌های  بالارو فعلا نفروخته، 

پسر و نوه دختریش هم عمده فروشی سکه هستن، فقط یه قطعه زمینش که ما خبر داریم ۴ هکتار در بهترین منطقه داره که ۵ سال پیش یه اماراتی ۲۵۰ میلیارد ازش خرید نداد هنوز دارنش، اصلا من هنگ بودم دیشب مثلا یه بخشی از دارایی‌ات ۱۰۰ کیلو طلا باشه😄

دارایی‌اشون آنقدر زیاد هست که دیگه به تومن و دلار معامله نمیکنن فقط طلا 

آنقدر هم افتاده و با اخلاق و خاکی هستن که بیا و ببین امیدوارم همیشه سلامت باشن

خدا به عمر و مالشون برکت بده

خب این قسطارو نداشتیم اونقد میموند😂

شما درامدخالص حساب نکردی.درامد باید هزینه هاازش کم بشه.پول پارچه ودوخت و دستمزد کارگر و فروشنده ودستگاه وومالیات واب وبرق وگاز تجاری واجاره واستهلاک دستگاههاو...میگی ۱۰ تا مانتو وپالتو مثلا ۵میلیونی میخرن میشه ۵۰ تومن...حسابداری که انشالله بلدی

پارسا پسرمامان😍
😂😂😂تو بردار بنداز جلو سگ

می‌تونستی یکم مهربان تر باشید

ولی خب...

موفق باشی عزیزم❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نمیدونم چرا همیشه تواینجور تاپیکا همش توهین و دعواس..خب عزیزم باور نداری میتونی تاپیکو ترک کنی ک ن بخودت و وقتت ظلم بشه ن دیگران..اونیم ک دروغ میگه اینطور تو جهالت خودش میمونه.دیگع دعوا و بی ادبی چرا

والا من دکتر بینی میشناسم هر عملش بالا ۵۰۰ تا یک میلیارد هست دکتر شهریار نظری یا دکترای دیگ تپی تهرا ...

دکتر منم روزی پنج تا عمل داره هرکدومو پنجاه بگیره واسه خودش تنها، بدون کلینیک ، اگه حتی در هفته پنج روز عمل داشته باشه میشه ماهی یه میلیارد حداقل و عملم داره ها، چون خیلیا رو کلا قبول نمیکنه من رفتم پیشش بیشتر مراجعا رو رد کرد

حس فقر من رو دیشب در بر گرفت، دیروز عصر همسرم رفته بود پیش یکی از آشناهاش، در حال حاضر شغلش طلافروشی ...

واوووو باید ازشون پرسید این حجم از ثروت چه حسی داره😂😂خوشبحالتون از این آشناها دارید ما همونم نداریم😂