2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 16578 بازدید | 360 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موافق نیستماتفاقا شاید خیلی ها به فکر بیفتن پیشرفت کننبعضی اوقات جرقه ای تو ذهن می‌کنه ایجاد بشه ...

این برای همه صدق میکنه

مثلا به من انرژی میده

اما یه خانم خونه دار که خیلی وقته ازدواج کرده و همسرشم کارگره چه امیدی میتونه بگیره؟ جز حسرت جز دلخوری

جز این که میگه کاش ازدواج نکرده بودم کاش و کاش وو...

میدونی چه قدر کارگر و کارمند با حقوق پایین وجود داره؟

مگه همه میتونن بدون سرمایه بازاری و بیزینس من بشن؟

اصلا درست نیست این جوی که راه افتاده....اختلاف طبقاتی زیاده تو تهرانم قشنگ میشه دید اینو

خب عزیزم ما درباره درآمد حلال بدون کلاه گذاشتن سر بقیه صحبت میکنیم که خیلی سخته بخوای منصفانه و حلال ...

من تو بازار کار کردم بدترین مغازه روزی 60 میلیون رو دخل میزنه وضعشون عالیه همشون پرتردد شلوغ و.. 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

با شغل های پول ساز آشنایید؟ چرا انقدر این درآمد ها عجیبه براتون؟من کاری به صداقت این تاپیک ندارم ولی ...

صداقت تاپیک؟؟

مگه گفتم درآمدم این همه است؟؟

گفتم کاش بود 

حتی درامدمون هم نگفتم چون آدمای اینجا رو خوب میشناسم

این برای همه صدق میکنهمثلا به من انرژی میدهاما یه خانم خونه دار که خیلی وقته ازدواج کرده و همسرشم کا ...

منم چون مجردم گاها میگم شاید منمم پولدار شدم...اونم خودم نه با پول شوهر

هرپسری دیدم درامدش کم بوده

من تو بازار کار کردم بدترین مغازه روزی 60 میلیون رو دخل میزنه وضعشون عالیه همشون پرتردد شلوغ و..

مثالی که زدین ماهی پنج میلیارد درآمد داشت درحالی یک یک میلیارد و نیم جنس خریده بود

یعنی پنج برابر پول خودش سود 

که این همون درآمد حرامه چون گرونفروشه

میگم از راه حرام بله بدست میاد همچین درآمد هایی

از راه حلال ولی بشدت سخته و افراد کمی میتونن بدست بیارن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
این برای همه صدق میکنهمثلا به من انرژی میدهاما یه خانم خونه دار که خیلی وقته ازدواج کرده و همسرشم کا ...

خودم به عینه دیدم

خانم میگفت زندگی سخته بدبختم بیچاره ام

دوستم برای مغازه اش فروشنده میخواست گفتم بیا برو اونجا

گفت وای کی حوصله داره صبح زود پاشه 

خیلی ها فقط دوست دارن حسرت بخورن ولی هیچ تاکید می‌کنم هیچ تلاشی نمیکنن و نخواهند کرد

اسی شما بابات 600 میلیون در ماه درامد داشت انقد چشم و دل سیر میبودی که دنبال شوهری نمیگشتی که 600در ...

بیرون نمیرم کار کنم 

داخل خونه کار میکنم 

از بابام چیزی به من نمیرسه 

چشممو باز کردم شوهرم دادن اصلا ازشون راضی نیستم 

خب شما هم مثل من آرزو کن

عزیزم به شما خرده نمیگیرم

با اون خانم بودم....درامد این چنینی داشتن دور از ذهن نیست چون هستن کسایی که درمیارن ولیی تعدادشون انگشت شماره

شما هم قبول کن که این تاپیکی که زدی جاش اینجا نبود 

مثالی که زدین ماهی پنج میلیارد درآمد داشت درحالی یک یک میلیارد و نیم جنس خریده بودیعنی پنج برابر پول ...

دیگه حلال و حرام رو من و شما مشخص نمی‌کنیم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂