2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 15108 بازدید | 360 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسایی تو جای خوب تهران مغازه اجاره میکنن اجاره ی معازشون ماهی ۲۵۰تا۴۰۰میلیونهحالا مثلا پدرهمسرم حداق ...

دیگه بستگی به پولی که برای رهن میگیره یا برای اجاره هست...بعدم جا هست تا جا...خود شهر ما هم هست مثلا پرتش 250 30 40 کرایه 

درصد کسایی که حقوقای بالا میگیرن زیر 4 درصده برای دونستنش لازم نیست امار و ارقام دستت باشه با چشم میشه مردمو دید

کاری ندارم حرفتون راسته یا دروغ اما بازگو کردنش تو یه سایت عمومی بین همین مردم اصلا کار درستی نیست

چه فایده داره براتون انداختن حسرت تو دل مردم؟ این کارو که اینستا گرام داره انجام میده....

مثلا من الان کارم با لب تاب هستش پول برق پول کارکرد لب تاب پول نت پول کاغذ و باید از اون کم کنم که بشه سود خالص

الان بازاری روزی ۲۰۰ میلیون در بیاره قبول

ولی اون ۲۰۰تومن پول کارگر پول باربری کرایه مغازه پول برق وآب وگاز و...باید بده چقدرش برای خودش سود خالص میمونه؟!

باید فرداش دوباره جنس بخره بریزه تو مغازه دیگه!

درآمد به اون میگن نه به اینکه چقدر فروش داشتن

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

برای چی همچین چیزایی رو میزارین همینا به نظرتون باعث درگیری تو خونواده ها نمیشه؟اینها همه چرته.اصلا نه مدیر دولتی همچین حقوقایی میگیرن و نه طلافروشی از اون بدتر مانتو فروشی.ببین باید روزی چند درامد داشته باشه تا بشه ۱۲۰۰ و یا همون ۶۰۰ اینقدر ساده نباشید و این حرفارو باور نکنیییید

برای چی همچین چیزایی رو میزارین همینا به نظرتون باعث درگیری تو خونواده ها نمیشه؟اینها همه چرته.اصلا ...

شوهر من مدیره ولی اینقدر نمیگیریم 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد