2777
2789
عنوان

دیگ جواب پسره پزشکیه رو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 37 پست
چرا؟

چون واقعا وقتی نمیمونه برای هم بذارن 

من همین الانش دانشجوعم اما خیلی وقت کم میارم حالا فکرکن دونفر باهم کادر درمان کشیک ها و ایناهم قطعا پیش میاد بهم نخوره 

من الان تو بیمارستان هم کار میکنم با دکتر ها صحبت میکنم خیلی از اونایی که جفتشون کادر درمانن میگن بعضی وقتا تو هفته هرروز دوساعت همو میبینیم😂یسریاشون میگن بچمون هم به زور میبینیم همش بچمون خونه مامانشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر دوستم رتبه دو رقمی تخصص و الان داره رادیولوژی میخونه اونم خواستگار زیلد داشت از کادر درمان اما ...

اوهوم اره واقعا منم دوست نداشتم همه میگفتن چرا همو درک میکنید ولی الانم شوهرم واقعا درکم میکنه اما خیلی هم کمکم میکنه مثلا شام هارو اکثرا اون درست میکنه چون کارمنده ساعت پنج اینا روزای دانشگاه من میاد خونه شام میزاره تا من بیام خونه رو جارو میزنه باقی روزا هم شش میاد خونه 

اما میبینم از پزشک ها که میگن شوهرمونو نمیبینیم

البته هستن کسایی که مدیریت کردن ها ولی خب سخته مدیریتش 

میگفت از نظر اخلاقی خوب نیستن نمیدونم والا اصلا حاضر نبود با همکارای خودش ازدواج کنه الانم همسرشو خی ...

اره خیلی دختر بازن مخصوصااااا دندون

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

من یه مدت بیمارستان کار کردم (بخش اداری)اما بچه ها بد نبودن به جز دو سه نفر اما خواهر دوستم هم که رز ...

بچه های اداری خیلی قاطی نمیشن با کادر درمان ببین شغل پزشکی جوریه که ناخوداگاه رفتار آدمو راحت و صمیمی میکنه  . بعد به خاطر فرهنگ غلطه ما دکترا یه جایگاه عالی دارن در حالی که هر سغلی برای خودش محترمه و ارزشمند این نگاه خاص به شغل پزشکی خرابشون کرده. از اول فکر میکنن اوه الان ما دکتریم و همه عاشقمون و واقعا هم پرستارا و کمک بهیارا از سرو کول دکترا مخصوصا دانشجوها میرن بالا که دیده بشن و یه رابطه ای برقرار کنن خب تصور کن وقتی انقدر کشته مرده داری دلت نمیخواد لذت ببری و همه چیو امتحان کنی در مورد همشون صدق نمیکنه ها ولی کلا شغل پرخطریه و من خیلی لغزش دیدیم توشون

بچه های اداری خیلی قاطی نمیشن با کادر درمان ببین شغل پزشکی جوریه که ناخوداگاه رفتار آدمو راحت و صمیم ...

افرین دقیقا 

اصلا جو واقعا طوریه که باهم صمیمی میشن پزشکا و حالا اسمشون بد درمیره که اقا اینا خرابن و اینا ولی خب نمیدونن اینا لخت یه نفرو باهم دیدن خب قطعا جو یکم صمیمی تره از کارمند بانک و... 

از طرفی بازهم حق داری پزشک ها تو بیمارستان فکرمیکنن همه کشته مردشونن😂از اداری گرفته تااا برو بالا

ولی این مورد توی متخصص ها خیلیی کمتره متخصص ها انگار به پختگی رسیدن😂