2777
2789
عنوان

همین الان کلی کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 23 پست

وقتی می‌بینی دعوا داره بالا میگیره زیرش بکش برو یک جای خلوت کشش نده 

ولی برای این زندگی باید فکر اساسی کرد 

من نمی‌دونم چطور بعضی ها کتک می‌خورن کتک خوردی تو هم اونقدر بی جون و ضعیف نیستی که یک دستی هم شما بزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تشخیصش مانیا بوده یا هیپومانیا اگه مانیا ست میتونی بخش اعصاب و روان بستری کنی چون داره بهت صدمه می‌ز ...

دکترایی که بردیم همشون به درد نخورن بنظرم

نمیدونم تشخیصشون چی بود فقط گفتن مراحل اول دوقطبیه الانم قرص مصرف میکنه ولی منو روانی کرده

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

ببین عزیزم درمان دوقطبی آسون نیست و ممکنه سالها طول بکشه حتی من بالینی دیدم ۱۰ ساله تحت مراقبته هم زیر نظر روانشناس و هم روانپزشک باید باشه اول روانپزشک یا نورولوژی بعد روانشناس مراحل اولیه دو قطبی نداریم دو قطبی انواع داره که اول باید تشخیص بدیم تو کدوم نوعشه ولی چون داره به اطرافیان آسیب می‌زنه بهتره تو فاز مانیک  اون لحظه بری بیرون از خونه که خدایی نکرده بهت آسیب نزنه

ببین عزیزم درمان دوقطبی آسون نیست و ممکنه سالها طول بکشه حتی من بالینی دیدم ۱۰ ساله تحت مراقبته هم ز ...

اجازه نمیده برم بیرون میگه باید تو خونه بمونی کتک بحوری عین سگ میدوعه سمت در که نرم بیرون

ببین عزیزم درمان دوقطبی آسون نیست و ممکنه سالها طول بکشه حتی من بالینی دیدم ۱۰ ساله تحت مراقبته هم ز ...

فقط میدونم من دووم نمیارم یه روز میمیرم زندگی خیلی سخته

تو مجبور نیستی دووم بیاری اگه درو قفل می‌کنه کمک بخواه از بابا یا برادری هرکسی که بتونه تو رو از اون شرایط خارج کنه و بعد اینکه حتما دوباره برو پیش متخصص احتمال میدم داروهاش دوزش مناسب نیست دکتر خدابنده‌لو و دکتر ذولفغاری از استادای من بودن کارشون خوبه شاید هم نیاز بشه علاوه بر دارو درمانی و روان درمانی درمان های دیگرو هم امتحان کنن که خلقشو پایش کنم