2777
2789
عنوان

سفر در زمان و آینده

64 بازدید | 15 پست

به شخصه به مباحث علمی خیلی علاقه دارم ، ویدیوهایی که درباره سفر در زمان هست و کرمچاله ها ، سریالهایی که به این موضوع پرداختن اما همیشه یه نکته وجود داشته که محل اختلاف بوده ، با فرض بر اینکه سفر در زمان وجود داشته باشه ، اون نکته این بوده که اگه کسی از اینده به گذشته سفر کنه و یه کاری کنه که خط زمانی عوض بشه ، یعنی مثلا کسی رو حذف فیزیکی کنه ، مثلا نوه ای بره جدشو حذف کنه ، الان به لحاظ تئوری ، اینده و خط زمانی عوض میشه و اون شخص دیگه وجود نداره

توی یوتیوب هم پره از این حرفها که فلان کشور به فلان تکنولوژی رسیده یا فلان فیلم هست که میگه کسی از اینده اومده یا یه گوشی میگیره دستش که میگه اثبات اینده است یا اونی که خیلی معروفتره میگه کسایی که به 3 هزار سال بعد سفر کردن و برگشتن میگن اونجا فقط یه مجسمه بزرگ طلایی بود.

خیلی فکت های جالبی هست اما به نظرم این موضوع چون قدرت میاره ، برای انسان قفله. امکانش هست ولی برای انسان امروزی قفله که بتونه به اینده بره ، منتها اگه احادیث اسلامی رو در نظر بگیریم ، معصوم اینده رو دیده انگار که اونجا بوده و همچنین گذشته رو انگار که حضور داشته اونجا.

نظر شما چیه ؟

هسساد بولمدیم

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

با جسم ناسوتی نمیشه در زمان سفر کرد 

چون این جسم ما محدود در زمان و مکان است 

اما جسم برزخی بله محدودیتی ندارد.

وقتی انسان از جسم ناسوتی خارج شد دیگه زمان و مکان واسش معنا پیدا نمیکنه و میتونه مل عالم رو یکجا ببینه اول و آخر رو انسان منظورم انسان کامل بود همان معصوم که احادیث گفتن .برای همین که از قیامت گفتن یا برزخ 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم نظریهولی من متوجه نشدم چی گفتین

میگم چیزی متوجه نشدم

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

خیلی خیلی مبحث جالبیه 

و اینکه معصومین آینده رو دیدن بله 

روایاتی  درمورد اینکه جبرئیل بر حضرت زهرا نزول کردن و تمام حوادث رو تا قیامت به ایشون نشون دادن وجود داره، خودم چندین بار توی سخنرانی های استاد امینی خواه اینو شنیدم

با جسم ناسوتی نمیشه در زمان سفر کرد چون این جسم ما محدود در زمان و مکان است اما جسم برزخی بله محدودی ...

سلام 

در زمان شاید نتونه سفر کنه ولی در مکان میتونه

مثلا ادریس پیامبر که میگن در اسمان بالا رفت یا پیامبر اسلام که میگن معراج داشته یا طی الارض ، منظورم اینه که به دلایل نامشخصی احتمالا روح بتونه بر جسم کنترل داشته باشه که نپاشه .

بیشتر منظورم کلیت این موضوع سفر در زمان بود

خیلی خیلی مبحث جالبیه و اینکه معصومین آینده رو دیدن بله روایاتی درمورد اینکه جبرئیل بر حضرت زهرا نز ...

اره درسته

انگار یه خط زمانی رو دیدن و اونو گفتن

اما در مورد سفر در زمان نظرتون چیه؟

اهانمیگم به نظرت میتونه به 100 سال قبل یا 3 هزار سال بعد سفر کنی؟امکانش هست؟

وای چه به چالش میکشی آدمو😄جمله اول گفتم دیگه از این مبحث سر در نمیارم

سلام در زمان شاید نتونه سفر کنه ولی در مکان میتونهمثلا ادریس پیامبر که میگن در اسمان بالا رفت یا پیا ...

علیکم سلام 

جسم یا تهرانه یا مشهد نمیشه جسم هم تهران باشد هم مشهد 

بله سفر پیامبر اعظم تا جایی جسمانی بوده و بعدش روحانی 

یعنی تا مسجد الاقصی با جسمش رفته و بعدش تا بالاتر دیگر روحانی بوده 

علیکم سلام جسم یا تهرانه یا مشهد نمیشه جسم هم تهران باشد هم مشهد بله سفر پیامبر اعظم تا جایی جسمانی ...

نگفتم جسم همزمان دو جا باشه ، طی الارض یه چیزی تو مایه های فیلم جامپر هست

در مورد مطلبی که گفتین با شما هم نظر نیستم ، حتی اگه پیامبر اسلام رو هم فاکتور بگیریم ، ادریس چی؟ یا مسیح ع ؟

نگفتم جسم همزمان دو جا باشه ، طی الارض یه چیزی تو مایه های فیلم جامپر هستدر مورد مطلبی که گفتین با ش ...

طی الارض با جسم برزخی انجام میشه.