2777
2789
عنوان

زابل چجور شهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 86 پست
مثلن شهر خود من بعد سیستان شهریه ک کمبود امکانات داره بعد من نمیدونم تفاوتشون در چه حده

نه کمبود نداره الان😊عالیه فقط پول میخواد چون همه چی داره ولی گرونن

مثبت اندیش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلن شهر خود من بعد سیستان شهریه ک کمبود امکانات داره بعد من نمیدونم تفاوتشون در چه حده

در حد بیمارستان معمولی، خرید معمولی و اینا داره ولی پاساژهای بزرگ، انواع متخصص و اینا نداره 

شهرک شاهده منظورت؟

آره

نامزدم اصالتا بجنوردیه

چندتا خونه دارن شاهد میگه اونجا زندگی کنیم

ولی چیزای خوبی نشنیدم از شاهد

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

آرهنامزدم اصالتا بجنوردیهچندتا خونه دارن شاهد میگه اونجا زندگی کنیمولی چیزای خوبی نشنیدم از شاهد

من خودم راستش تا حالا شهرک شاهد نرفتم ینی فقد یه بار از پنجره ماشین دیدم رد شدم/:

زابل از شهر های دیگه سیستان و بلوچستان بیشتر فارس داره و بلوچ هاش کمتر هستند به نسبت شهر آرومی هست و جنگ و درگیر به اون صورت وجود نداره که تیر اندازی بشه و... درگیری ها اکثرا توی قبایل هست که به غریبه ها کاری ندارند یه چیزیم که هست بلوچ های زابل بعضیاشون شیعه هستند امکاناتش در حد متوسط هست زیادم ضعیف نیس وضع شهر 

اگه مذهبی هم هستی و چادری نگران نباش زابلی ها به مراسمات مذهبی اهمیت میدن اگه غیر مذهبی هستی بازم نگران نباش مردم اونجا به کسی کاری ندارن😁

فقط چیزی که اونجا ممکنه اذیت کنه گرد و خاک و آب و هواش هست ممکنه اذیت کنه چون همین چند وقت پیش یه فیلمی منتشر شد که یه خونه رو تو زایل نشون میداد قشنگ یه لایه خاک رو تمام وسایل بود بهش میگن باد های ۱۲۰ روزه 

من خودم راستش تا حالا شهرک شاهد نرفتم ینی فقد یه بار از پنجره ماشین دیدم رد شدم/:

مرسی😂💔

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂