2777
2789

این شرایط رو نمیدونم خودم درست کردم یا واقعا شرایط بدی دارم

با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم

شوهرم صبح میره پیششون شب میره ظهر میره

از رفت و امدمون خبر دارن

شوهرم دو ماهه تقریبا ببکار مسافر کش بود اما الان بخاطر درد کلیه هاش نمیتونه

الانم کلیه هاش سنگ سازه حتنا باید عمل بشه

مادرش کاری کرده زیاد ار حد بهش وابسته شده از هر نظر

پولی و غیره...

حالا باید بربم خونه خوواهرشوهر تهران باهمدیگه باید بریم

حالم اصلا خوب نیست دیشب انقدر فکر کردم ب خودکشی خیلب حالم بده جیکار کنم

اصلا باهاشون راحت نیستم در حد اینکه بخوام یه هفته دو هفته باهاشون تو ی خونه بمونم.

مشکلی نداری بنظرم در حد خودکشی 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم به این فکر کن که میگذره تموم میشه، منم بخاطر وابستگی شوهرم به مادرش خیلی حالم خرابه ای کاش روابطشون اندازه بود یچیزی فراتر از اونه خیلی تو کارام دخالت میکنن ولی من با دعوا و بی محلی تونستم دخالت‌های مادرشوهرم رو کم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در نهایت احترام خیلی سخت گرفتی،خب چی میشه ی هفته باهاشون باشی

عزیزم وقتی پسرشون رو پذیرفتی باید خودشونم بپذیرید با تمام کم و کاستیهاشون

https://www.instagram.com/lupilu.shoping?igsh=MTdlMXFibzlwc3J0Yg==
در نهایت احترام خیلی سخت گرفتی،خب چی میشه ی هفته باهاشون باشیعزیزم وقتی پسرشون رو پذیرفتی باید خودشو ...

نمیتونم دلم باهاشون صاف نمیشه ی جوووریم نسبت بهشون

الانم ک میخوایم بریم خونه خواهرشوهر خیلیی پولداره ب جوری میشم

عزیزم به این فکر کن که میگذره تموم میشه، منم بخاطر وابستگی شوهرم به مادرش خیلی حالم خرابه ای کاش روا ...

واااااای دختررررر دیدی؟ این مردا اصلااااااا و ابدااااااا بزرگ نمیشن ها 

بخدا یه ذره مغز ندارن😑

یکی نیست بگه عوضی خب وقتی تو هنوز شیر میخوای از مادرت چرا زن میگیری 

نمیتونم دلم باهاشون صاف نمیشه ی جوووریم نسبت بهشونالانم ک میخوایم بریم خونه خواهرشوهر خیلیی پولداره ...

خوبه که خداراشکر کن خواهر شوهرت پذیراتونه رما عید به عیدم خواهرذشوهرم به زور راهمون میداد هر چند منم چشم  دیدنشون نداشتم ولی مثل خودش بی شعور نبودم آخرم خودم پاشو بروندم به تلافی کارهاش

خوبه که خداراشکر کن خواهر شوهرت پذیراتونه رما عید به عیدم خواهرذشوهرم به زور راهمون میداد هر چند منم ...

راحت نیستم خوااهر خداا خدااا میکن این روزای بد بگذره 

حالا خواهرشوهرمم ی پسر کوجبک داره پدر و مادرشوهرم انگار خدا فقط همینو درست کرده انقدر دورش میگردن و میچرخن