2777
2789
عنوان

شوهر دختر عمم چرا باید یکسره به من زنگ بزنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست

بردار ببین چی میگه اگه‌مزاحم بو بشورش بعد بلاکش کن

منم شوهر دختر عممم چندبار مزاحم شد قصدش دوستی بود بلاکش کردم بعد تو جمع یجور رفتار میکنه انگار از این پاکتر نیست مذهبیم هست حالم ازش بهم میخوره

زنشو خونواده زنشم از اونان که فکر میکنن فقط خودشون خوبن و خیلی قبولش دارن

بردار ببین چی میگه اگه‌مزاحم بو بشورش بعد بلاکش کنمنم شوهر دختر عممم چندبار مزاحم شد قصدش دوستی بود ...

دقیقا اینم مذهبی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا اینم مذهبی

همینا کثیف تر از بقین

بعد نه اینکه دو روئن نمیشه شناختشون من چند بار خواستم به زنش بگم بعد گفتم خودم آدم بده میشم به جهنم بذا هر کار خواستن بکنن چون زنش خیلی قبولش داره

توام حواستو جمع کن رو نده

همینا کثیف تر از بقینبعد نه اینکه دو روئن نمیشه شناختشون من چند بار خواستم به زنش بگم بعد گفتم خودم ...

خوب شد به زنش نگفتی، نه تنها به زنش بلکه به هیچ کس نگو، در نهایت دیوار حاشا بلنده و دیوار زن‌ها کوتاه...

مرتیکه حاشا می‌کنه و میندازن گردن زن..

من هم تجربه مشابه شما با همسره خواهر شوهرم داشتم، خودم رو نجات دادم و گفتم خودشون می‌دونن هر غلطی میخان بکنند هر چند بنظرم زنهاشون هم از گند کاری شوهراشون خبر دارن و خودشون از قبل این آمادگی رو دارن که اگر بقیه چیزی بگن چطور خودشون تبرئه کنند و نفر سوم رو مقصر!

خوب شد به زنش نگفتی، نه تنها به زنش بلکه به هیچ کس نگو، در نهایت دیوار حاشا بلنده و دیوار زن‌ها کوتا ...

اره عزیزم خیلی درسته حرفات.نه منم همون موقع گفتم 

به جهنم بذا هر غلطی خواستن بکنن حالا ما نجابت به خرج میدیم چیزی نمیگیم یه بی آبرو مثل خودش یه روز حسابی از خجالتش درمیاد اینجور زن و شوهرا ارزش راستگویی و دلسوزی ندارن تهش ما مقصر میشیم