2777
2789

ماجرا از این قراره ک ما رفتیم تو ی مهمونی ک تمام زنداداشا و دختر عموهای مادرشوهرم بودن 

مادرشوهرش از جاریم با صدای بلند ی چی خیلی ساده و پیش پا افتاده خواست به شوخی (نمیتونم بگم چ کاری)اونم خیلی رک و با اخم گفت نه نمیتونم انجام بدم مادرشوهرش دید ضایه شد گفت ب پسرم میگم جاریمم گفت نه پسرت هم نمیتونه 

ب مادرشوهرم خیلی برخورد زرت رفت گذاشت کف دست برادرشوهرم(اونم بشدت آدم بی منطق و عصبی هست)

تو جمع ب گوش برادرشوهرم رسوند ک زنت همچین کرده برادرشوهرمم هیچی نگفته فقط ب زنش گفته پاشو بریم رفته تو خونه دعوا کردن دعواشون بالا گرفته زنشو زده 

الآنم همه فامیل فهمیدن و همه مادرشوهر مو مقصر می‌دونن ک ی حرفی زده شد تو ک اخلاق پسرتو میدونی چرا باعث دعوا بینشون شدی 

اینم از ترس زود رفته ی جعبه شیرینی گرفته رفته خونه برادرشوهرم و مثلا دعواش کرده ک بتوچه چرا با زنت دعوا کردی ی حرفو گفت گفت دیگه 😐😐خودشو آدم خوبه کرده 

برادرشوهرمم اعصابش خراب بوده تصادف کرده 

ینی بخدا من میمونم از کارای این زن 

این کاربری دست چند نفره 

من نمیفهمم چرا هر کی تو دعوا مقصره بیشتر خودشو به مظلومیت میزنه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیفهمم چرا هر کی تو دعوا مقصره بیشتر خودشو به مظلومیت میزنه

دقیقا آفرین آتیش بیاره معرکه شده ی دعوا ی حسابی راه انداخته(هرچند ب نظرم جاریمم مقصر بود )ولی نه دراین حد 

الان ب تکاپو انداخته خودشو همش ب من زنگ میزنم شب نمیتونم بخوابم و ...

این کاربری دست چند نفره 
اینجور که شما گفتی بیشتر جاریت مقصره حالا مگه مادرشوهر چی خواسته بود

بله مقصر جاریم بود ولی ب نظرم خودش باید ب جاریم گلایه میکرد بدون اینکه برادرشوهرم بفهمه چون همه اخلاق برادرشوهرمو می‌دونیم بشدت بی منطق و عصبی هست 

این کاربری دست چند نفره 
حرف رو ولش کن خاک تو سر بچه تربیت کردنش که بچه اش اختیار دستش رو‌نداره دست بلند میکنه . جاریت باید ه ...

اه طفلی جاریم چون پشت و پناهی ندارن با اخلاق این سگ هار دایم مجبوره بسوزه و بسازه

این کاربری دست چند نفره 
بله مقصر جاریم بود ولی ب نظرم خودش باید ب جاریم گلایه میکرد بدون اینکه برادرشوهرم بفهمه چون همه اخلا ...

خوب گله کرده البته اگه نمیکرد بهتر بود معلومه برادرشوهرت کلا انرماله که دست رو زن بلند میکنه

تو این ماجرا به نظر من کمترین تقصیرو مادرشوهر داشت

خوب گله کرده البته اگه نمیکرد بهتر بود معلومه برادرشوهرت کلا انرماله که دست رو زن بلند میکنهتو این م ...

واقعا؟

انرمال ک بله هست 

ولی دلم همش ی طوریه ناراحتم همش میگم اخلاق اون سجو میدونستم ی جای دیگه ی مدل دیگه تلافی میکرد چرا ب اون رفت گفت آخه اونم اونجوری بزنتش

این کاربری دست چند نفره 
واقعا؟انرمال ک بله هست ولی دلم همش ی طوریه ناراحتم همش میگم اخلاق اون سجو میدونستم ی جای دیگه ی مدل ...

به نظر من بله حالا شاید من اشتباه میکنم

ولی در کل تو جمع وقتی یه بزرگتر چیزی میخاد حالا هر نسبتی داره زشته ادم بگه نه جاریت خودش از همه بدتره

به نظر من بله حالا شاید من اشتباه میکنمولی در کل تو جمع وقتی یه بزرگتر چیزی میخاد حالا هر نسبتی داره ...

اره انگار میخواست مادرشوهر مو خراب کنه وگرنه یا میتونست بگه باشه و انجام نده 

یا هم بپیچونه خیلی رک گفت نه نمیتونم انجام بدم زنداداشهاش هم ی مدلی نگاش کردم 

این کاربری دست چند نفره