2777
2789

مامای همراهم میگه همش ۵ روز وقت داری

ولی من فکر‌میکنم تا ۴۱ هم وقت دارم اخه نه دهانه رحمم بازه نه سر بچه ام لگنه

برو پیش دکترت خب

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی عزیزم شما هنوز زایمان نکردی ‍؟باهات چند باری صحبت کردم

سلام عزیزم ماشالله چه حافظه ی قوی دارین ♥️😅

نه متاسفانه 

دکتر خودم بهم گفته بود سر بچه لگنه ولی بیمارستان رفتم گفتن که نه دهانه رحمت باز شده نه سر بچه اومده لگن کاملا بالاس

سلام عزیزم ماشالله چه حافظه ی قوی دارین ♥️😅نه متاسفانه دکتر خودم بهم گفته بود سر بچه لگنه ولی بیمار ...

من همونم که در مورد زایمان باهات صحبت کردم گفتنم بچه های منم تا چهل و یک می‌ره دنیا نمی یاد 

من روز به فکرت بودم گفتم بپرسم که زایمان کردی یانه در مورد زایمان می پرسیدم چون خودم زایمان طبیعی دارم در آینده

معجزه شکر گزاری

ای بابا کم کم باید دنیا بیاد با این همه کار سنگین و ورزش اینا یعنی چطوری بچه نیومده پایین  انشاالله خدا کمکت کنه  بچه هر چی بمونه سخت تر میشه. نباید بمونه 

دخترم تا چهل و یک رفت تموم کرد چهل یک رو می خواست چهل دو بشه  با راه پله و معاینه درد بلند کردم 

ولی بچه پایین نبودش 

سر زایمان چیزی نمونده بود جون بدم سخت شد

معجزه شکر گزاری

سر بچه چرا پایین نمیاد مال شما

از من نمی دونستم بچه بالاست نرفتم اون آخری ها متخصص. خیلی بد شد برام 

انشاالله خدا کمکت کنه

برات دعا می کنه انشاالله سلامت و آسون بار تو زمین بزاری 🤲🏻🤲🏻

معجزه شکر گزاری
ای بابا کم کم باید دنیا بیاد با این همه کار سنگین و ورزش اینا یعنی چطوری بچه نیومده پایین انشاالله ...

قبول دارم عزیزم چون همین بلا سر پسرمم سرم اومد 

فکر کن کل‌نه ماه رو من کوهنوردی صخره نوردی کردم خونه تکونی کردم هر روز خدا پیاده روی بازم سر بچه نیومد لگن 

اینم از دخترم ...

باور‌کن این کارایی که من کردم رو هرکسی میکرد صد بار تا حالا بچه اش میفتاد

سر بچه چرا پایین نمیاد مال شمااز من نمی دونستم بچه بالاست نرفتم اون آخری ها متخصص. خیلی بد شد برام ا ...

نمیدونم بخدا گلم

حالا که من فهمیدم چی‌عوض شد هیچ‌دکتری نمیتونه کاری کنه برام

حتی ویدیو فرستاد دکترم دارم انجام میدم عمرا اگه جواب بده ممنون بابت دعای قشنگت عزیزم 

ان شالله که خودتم به راحتی زایمان کنی