2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدن بیان

93 بازدید | 15 پست

من قبل از ازدواج جدا شدم ولی دلم صاف نمیشه که نمیشه

هر روز و شب نفرین میکنم که سر خودش و خانوادش بیاد اونهمه ظلم، نفرین میکنم که درد بکشه، تنها بمونه، توی غربت زجر بکشه، طوری که من گذروندم

اون آدم خوشبخت میشه؟ حق به جانب و زورگو بود

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خوشبخت میشه یا بدبخت دیگه مهم نیست ، مهم اینه تو هنوزم داری زجر میکشی

خیلی ظلم کرد بهم، قول قول قول و آخرش یه نامرد بود که مادر پدر فتنه‌ش هم همدستش بودن، 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
هر جنگ و دعوایی دو طرف داره.شما هم اذیتش کردی حتما.انقد خودتو تو نقش قربانی نبین.هرچی بوده گذشته.بچس ...

هربار قول میداد و انجام نمی‌داد بهش میگفتم این میشد اذیت من، میگفتم بره سرکار، ولی همیشه بد منو دید و به همه گفت

خیلی ظلم کرد بهم، قول قول قول و آخرش یه نامرد بود که مادر پدر فتنه‌ش هم همدستش بودن،

دیگه ولش کن ، واگذار کن ب خدا، زندگی کن برو سرکار یا درس بخون تو خونه نشین حرص بخور ، اون داره زندگیش رو میکنه ، تو داری حرص میخوری

به اون چیکار داری پاشو خودتو روبه راه کن . زجر اون که زندگی تورو عوض نمیکنه

دلم که آروم میشه، یعنی خدا میذاره کسی راحت زندگیشو بدون تاوان بگذرونه؟ 

دیگه ولش کن ، واگذار کن ب خدا، زندگی کن برو سرکار یا درس بخون تو خونه نشین حرص بخور ، اون داره زندگی ...

هربار برمی‌گشت میگفت غلط کردم دوباره درستش کنیم من احمقم میبخشیدم آخرم خودمو مقصر کرد، عزیزم یکارایی میکنم اما کنار ذهنم این نامرد یادآوری میشه درد توی فکرم میشه 

آره من خیلی دیدم قرار نیست همه توی این دنیا تاوان پس بدن

باورت میشه همه‌جا نشست گفت عاشق من بوده هرکاری کرده درحالیکه من توی اون رابطه بارها اذیت شدم

هربار برمی‌گشت میگفت غلط کردم دوباره درستش کنیم من احمقم میبخشیدم آخرم خودمو مقصر کرد، عزیزم یکارایی ...

خب تا ی مدتی طبیعیه ، اما سعی کن زودتر ب خودت بیای ، از اون موقع اون ظلم کرده بهت ، از حالا ب بعد خودت ب خودت ظلم نکن، طلاق همیشه بد نیست ،دو نفر خوب هم سراغ دارم از هم جدا شدن، بعضی ها باهم جور نمیشن