2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن گل لجن شده به من میده اونوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عمه خودش بله میده خاله و عمه های منو پشت سرشون فحش میده

بابا عمه وخاله کیلوچندن

ب مادرت وظیفشه بده 

نامادری و مادربزرک و عمه وخاله والا واسم هضم نشد. نهلیت تماسی شاخه گلی 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

به همه بگی ابرو اون نمیره نشون میده ادم حسابت نکرده جلو بقیه هم کوچیک میشی

خیلیا نمیگیرن شوهر من کلا نه من نه خواهراش

نه مامنش نمیگیره . برادرش پارسال دوربین گذشت برا مامانش امسال ال ای دی ۵۰ اینچ . خوب جاریمو به اینا بیشتر دوس دارن فک میکنن من نمیزارن ولی کلا مهم نیس برام... چه اعص

ابی داری اسی ... بیخیال بابا

باز شما با قصه تازه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خیلیا نمیگیرن شوهر من کلا نه من نه خواهراش نه مامنش نمیگیره . برادرش پارسال دوربین گذشت برا مامانش ا ...

آخه این برای خانواده خودش کادو میده به خانواده من نه

مادرم جدا شده

توقع از کسی نکن . خودت راحت تری عزیز جان. بشینی بشمری به کی چی داد بدتر اعصاب خودت بهم میریزه... من بودم میگفت بزن با خنده میگفتن از کیسه خلیفه بخش نکن مگه پدلتو برنمیدارن ...ولش کن

پارسال مادرم به روز یه لباس چند میلیونی واسش گرفت امسال عمرا چیزی واسش بگیرم عمرا بعد بنظرت نه کادو ...

اگرخودش خرید که بذار بخره

اگر نخرید شملهم مثل خودش 

دیگه چیزی نگو ببین خودش چندمرده حلاجه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

حداقل مردم میفهمن چقدر تو این زندگی زجر میکشم چقدر بی احترامی میبینم

خب از خودت پرسیدی فهمیدن چی میشه واست؟ اتفاق خاصی میوفته؟ بخدا م خودت کوچیک میشی واون گستاختر

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

اگرخودش خرید که بذار بخرهاگر نخرید شملهم مثل خودش دیگه چیزی نگو ببین خودش چندمرده حلاجه

آخه انگار اصلا  قصدی نداره 

حالم ازش بهم میخوره مرتیکه آشغال الهی بره زیر تریلی

آخه این برای خانواده خودش کادو میده به خانواده من نه

خوب پول خودشه. چه اعصابی داری ؟ نامادریته مادر واقعیت که نیس. خوب مادرتم بنده خدا رفته دیگه اینا با اون طرف نیستن شایدم فک کرده نامادریه مهم نیس برت

اگرخودش خرید که بذار بخرهاگر نخرید شملهم مثل خودش دیگه چیزی نگو ببین خودش چندمرده حلاجه

ببخشید ریپلای

میکنم

ببین نظرمنم مث شماس

امااگر اینکارو کنیم اونموقع اصن زندکی ب درد میخوره؟ ن من کادو بدم ن اون کادو بده بی تفاوت بی خس

من خیلی وقتاسعی میکنم عاقلانه تصمیم بکیرم و ببخشم و.. این اخری ی لباس خریدم برد عوض کرد و نپوشیدو...  کلا دل زده شدم و دیکه تولدش چیزی نخریدم

خوب پول خودشه. چه اعصابی داری ؟ نامادریته مادر واقعیت که نیس. خوب مادرتم بنده خدا رفته دیگه اینا با ...

واسه نامادریم باز میگه ببریم 

واسه مامانم نمیگه