2777
2789

پارسال که عقد بودیم رومم نمیشد چیزی بگم برداشت واسه مامانش یه کادوی گرون خرید واسه مامان منم خرید اما پولشو ازم گرفت 

دوتا شاخه گل گرفت یکی شکسته بود تو جوب هم همون افتاد همونو شست داد به من سالمه رو داد خواهرش 

واسه نامادریم و مادربزرگمم پول شیرینی رو باز ازم گرفت کادو هم یه کادوی آبرو بر به درد نخورد آورد خواستم چیز بهتر بگیرم خواهرشوهرام نزاشتن نامادریم اینا هم ناراحت شده بودن 

امسال یکبار اینا چند روز پیش گفت واسه مامانت از پولی که دادم لباس بخری پول بزن به عنوان کادوی روز مادر 

منم فعلا اصلا نزدم 

به منم انگار اصلا نمیخواد چیزی بده 

به نامادری و مادربزرگم میگفت ۳۰۰ اینا ببریم گفتم نمیخواد نمیخوامم بزارم ببره همون پارسال بسمون بود 

شب یه لحظه عصبی شدم گفتم پارسال هم که کادوی مامانمو خودم گرفتم  ناراحت شد  و گفت دیگه نمیتونم تحنلت کنم دارم ازت زده میشم 

ندار هم نیست 

دیشب برداشت واسه عمش ۴۰۰ پول داد 

برای مامانش هم ۱ ۲ تومن پول زد 

اونوقت حتی یه زنگ نمیزنه روز مادرو به مادرم اینا تبریک بگه 

خاک تو سر من با این شوهر کردنم

دیگه امسال نه خودم ازش کادو میگیرم نه برای مادرم پول میفرستم که به اسم این تموم بشه 

نه به نامادری و مادربزرگم میبرم 

هر کی هم پرسید میگم به خانواده خودش داد به ما حداقل آبروش بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به اسم خودش کادو میده پولشو تو میدی ؟خب خودت با همون پول کادو بده چرا اونو گنده میکنی چه زرنگه شوهرت ...

آره خب منم بدم همراهم میاد به اسم اون تموم میشه 

حالا چه لزومی داره واسه مادر بزرگ ونامادری و عمه خوذش  وخواهر ش واینا کادو بدین مامان خودش ومامان شما وشما کافیه اونم یه کادوی سبک چرا تو این گرونی به خودتون فشار میارین

کار خوبی میکنی اصلا بهش بگو به خانواده من کادو نده دستت درد نکنه

خودمم فعلا چیزی نمیدم هر چند خیلی ناراحتم که بخاطر این الدنگ مادرم روز مادر کادو نمیگیره

بگو خودم خریدم چقدر ساده ایی فکر میکنی سواری بدی یروز قدرتو میدونن درصورتی که بی ارزش میشی میگن پخمس ...

دیگه زندگی مشترکه هر چقدر هم بگم خودم دادم کی باورش میشه