2777
2789
عنوان

کادوی روز زن و استوری میکنن😬

143 بازدید | 8 پست

وای یکی دیدم شوهرش براش انگشتر خریده بود استوریش کرده بود ازش تشکر کنه.خب اینو میتونی تو خونه هم تشکر کنی دیگه..حتما باید به فک و فامیلا نشون بدی..

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا😐😐🤦🏽‍♀️🚶🏻‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خب عزیزم این مطالب رو خود این فرد هم میدونه امت چون کمبود محبت داره و خودشیفته هست فکر میکنه بقیه این اعیاد رو جشن نمیگیرن میخواد بزاره به اصطلاح بقیه رو دوازجونتون بچزونه یا بسوزونه وگرنه همه آدم ها عقل دارن ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

اقا باز روز زن یه مناسبته ..اطرافیان من بنده خدا فک کن بخواد یه مسافت صد کیلومتری بره سفر ..از شب قبلش مینویسه سورپرایز همسری ...صب زود عکس ماشین میزاره مینویسه بتاز اسب سفید همراه خوبم ..به محض اینکه تو راه چایی چیپسی زدن بر بدن مینویسه جای شما خالی ..اقا از سر اتفاق ماشینشون تصادف کرد ..عکس گذاشت میدونم ظرفیت خوشی دیگرانو ندارن و چشم خوردیم ...

خب بنده خدا خدا خیرت بده کی مجبورت کرده راه براه عکس بزاری...بخدا پراید و همه ما داریم