شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 عنوان بنظرتون رنگ مو باعث ریزش مو میشه 137 بازدید | 22 پست موامو سه سالی میشه رنگ نکردم الان طبیعیو سالمه بنظرتون ارزش داره رنگ کنم دارم وسوسه میشمرنگ حتا بدون دکلره ریزش میاره ؟؟ ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار.... دیروز | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 رنگهای شیمیایی صد درصد ریزش داره اره ولی لامصب سه ساله مقاومت کردم دربرابروسوسه الان وسوسه شدم ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10245 ارهمنم هی جلو خودمو میگیرم رنگ نکنم بنظرم ارزش نداره حیفه هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁
احساسی عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 7784 اره ولی لامصب سه ساله مقاومت کردم دربرابروسوسه الان وسوسه شدم یه رنگ ساده بدون دکلره بدی آرایشگاه چقد میگیره طرفا شما؟
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 ارهمنم هی جلو خودمو میگیرم رنگ نکنم بنظرم ارزش نداره حیفه پسلعنت به شیطون یادمه یبار اینقد متنفرشدم ازرنگ وزبری موام همشو پسرونه زدم الان خوش حالتو طبیعیو نرم این وسوسه امیدوارم گندنزنه توموهام باز ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 یه رنگ ساده بدون دکلره بدی آرایشگاه چقد میگیره طرفا شما؟ اخرین باری که رنگ کردم سه سال پیش بدون دکلره دویست اینا الان که خیلی شده حتما ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10245 پسلعنت به شیطون یادمه یبار اینقد متنفرشدم ازرنگ وزبری موام همشو پسرونه زدم الان خوش حالتو طبیعیو ن ... بیخیالش شو بابا همش دردسره به چیزای دیگت برس جاش هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 اره اگه خودت ریزش مو داشته باشی تشدیدش میکنه تازه موام جون گرفته ولی رنگ موام خیلی بهم میاد ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 بیخیالش شو بابا همش دردسره به چیزای دیگت برس جاش اره بخصوص وقتی ریشش بلندمیشه ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
احساسی عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 7784 اخرین باری که رنگ کردم سه سال پیش بدون دکلره دویست اینا الان که خیلی شده حتما منم سه سالی هست رنگ نکردم یه وقتایی وسوسه میشم رو مو مشکیم لایت دربیارم بنظرت قشنگ میشه؟
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 775 سالی 4 بار بدون دکلره رنگ میکنم ریزش نداشتم رنگ مو بلونددودی متوسط بنظرت رنگ قهوه ای بدون قرمزی میده ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....