2777
2789
عنوان

تجربه در مورد چای

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 35 پست
اخه تفاله هاش پدرم در میاره به نظرت واسه لوله تو سینک سرپوش بخرم دردسر داره؟؟؟

خونتون حیاط داره؟!اگه آره که سریع برو تفاله رو بریز تو باغچع،😁

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا هم میتونی ازین سبد کوچولوها برای تفاله چای هست کنار سینک میذارن ازونا بگیری تمیز کردنش خیلی راحته

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

عزیزم چرا از کیسه چای استفاده نمیکنی؟ خیلی راحت و بی دردسر از تو قوری درمیارم و میندازم آشغال، چایی هم خوشرنگ و بدون تفاله خیلی بهتر میشه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀

چرا تو سبد کوچیک نمیریزی ؟بعدم سبد رو راحت بزن لب سطل زباله ،البته که لوله سینک باید سرپوش داشته باشه همیشه 

خانمها متفرق شید فکر کنم اسی رفت به قاشق چای بریزه سر چای کهنه دم دیروز،☠️🔪😌

چرا تو سبد کوچیک نمیریزی ؟بعدم سبد رو راحت بزن لب سطل زباله ،البته که لوله سینک باید سرپوش داشته باش ...

مال ما نداره پنجشنبه خواستم بخرم نس کردم مال سینک بزرگ هاس نخریدم

خانمها متفرق شید فکر کنم اسی رفت به قاشق چای بریزه سر چای کهنه دم دیروز،☠️🔪😌

سلام عزیزم نه من دیشب اونن یه کم چای رو ریختم تو کاسه سماورو و تفاله شو ریختم دور و فکر کنم ۸ و نیم اینا بود یه چایی دم کردم

عزیزم چرا از کیسه چای استفاده نمیکنی؟ خیلی راحت و بی دردسر از تو قوری درمیارم و میندازم آشغال، چایی ...

سلام عزیزم چند ماه پیش یکی از اینا به مامانم داده ولی ابجیم گفت طعم چچایی رو عوض میکنه 

از مغازه های شیرآلات فروشی باید بخری اگر کوچیکا هست

اخه اون روز کبکیر و یه ابکش کوچولو خریدم و طرف سرپوشم اورد و تو یه مقوا بود چی بود شاید واسه همون بود فکر کردم بزرگه