2777
2789

ارث مرد دو برابر زن هست. حق طلاق اجازه اشتغال و تحصیل به زن ازدواج مجدد حضانت بچه ها اینا مال مرد هست. چی میگی داداش با کی کار داری

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

زور ک نکردن برن سراغ مهریه کم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خبری از زندان ندارم ولی دوستم تازه یکماهه جدا شدن دوتا سکه پیش قسط براش بریدن با هر ۱۰ماه یدونه سکه

انشاالله که خوشبخت بشن همه و دقت کنن برای ازدواج صرفا ب سکه بازی نرن

هیچ؟حق طلاق حق مسکن حق حضانت حق چند همسری تمکین کوفت زهرمار اینا هیچه؟

حق مسکن چیه دیگه؟ نشنیده بودم🙄

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مردمگه پشتوانه ای بیشترازاین میخواد تقریبا تو تمام خانواده ها همه یاموال به نام مردهست حتی اونایی که باپول خانم خریده شده درایران مردان صاحب همه ی اموال هستند ازلحاظ مالی مرد کاملا مستقل ازهمسرشه درحالی که برای خانم به هیچ وجه اینطورنیست حتی خانم هایی که شاغلن نمیتونن مستقل باشن واموالشون یادراختیارآقا هست یازیرنظر اون اگرغیرازاین باشه جامعه  به این زن هاانگ سلیطه بودن میزنه 

دقیقا موافقم ولی خب خانواده ها نمیزارن متاسفانه

شما و برادرات برید سراغ اون مدل دخترا 

ب اندازه کافی زن تو جامعه ما محروم هست همین مهریه رو هم ت کل ندارید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مهریه نه تنها حقوق تضییع شده ی زن رو بر نمیگردونه بلکه جنایت علیه بشریت هم هست

باید مثل اروپا و بقیه کشورا همه حقوق نصف نصف باشه و مهریه برداشته بشه که هم زن به حق خودش برسه هم مرد ترس از ازدواج و آس و پاس شدن بخاطر مهریه نداشته باشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اگه بتونه ثابت که زنش این کاره اس بدون مهریه میتونه طلاقش بده

مهریه در هر صورت به زن تعلق میگیره حتی اگه روی کسی لخت بگیرش زنو رو اعدام میکنن مهریه به ورثه زن میرسه عزیزم دیگه اینو جایی نگی

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

بهتره قانون انعطاف داشته باشه و موردی بررسی بشه تا کسی ضرر نکنه یا کمتر اسیب ببینه

مثلا زنی که مهریه کم داره یهو شوهر فوت میکنه یا فیلش یاد هندستون میکنه این زن به چیزی دسترسی نداره و قانون پول زیادی دستش نمیده جور دیگه باید تبصره بخوره

زن هرزه و خائن تحت هر شرایطی مهریه بهش تعلق میگیره این اشتباهه چرا باید مرد بی مال و منال بشه که پول به دست یه زن هرزه برسه و کثافت کاریش رو با اون پول ادامه بده

و ده ها مورد دیگه ، حق باید جزئی بررسی بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مردمگه پشتوانه ای بیشترازاین میخواد تقریبا تو تمام خانواده ها همه یاموال به نام مردهست حتی اونایی که ...

تازه زن فوت میکنه اموالش اول به شوهرش میرسه بعد به بچه ها بعد سهم زن ۱ هشتم حالا اگه خونه ای باشه و توی اتفاقی شوهر فوت کنه بچه ها میتوتن مادرو بیرون کنن برای تقسیم ارث.واقعا هم خنده و هم گریه داره قوانین قشنگمون

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)