2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

م. ازم خوشش میاد بهم پیشنهاد آشنایی و ازدواج میده؟

غیر مستقیم میگه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
یعنی امکان داره در آینده بهم پیشنهاد بده؟

نه روشو نداره

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
شغلم در اینده پزشکه؟

اگه رویه درس خوندنت جدی تر بشه اره

با این رویه که داری خیر

زمان ازدواجم؟ظاهرش؟منو دوس خواهد داشت؟

تا دو سال اینده

قد متوسط /تقریبا خوش هیکل/دوستت داره 🥰

اگه رویه درس خوندنت جدی تر بشه ارهبا این رویه که داری خیر

نوسانی خوندم تا الان ولی کمو بیش خوندم جدی تر ادامه بدم و روزی 12 ساعتو ادامه بدم حفظ کنم 

قبول میشم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یعنی یه شهر دیگه؟ اگه اره کجا رو حس میکنی؟ و ب جز فیزیو چی حس میکنی براش؟

شاید علوم ازمایشگاهی/ طرفهای کرمان یا کرمانشاه

نوسانی خوندم تا الان ولی کمو بیش خوندم جدی تر ادامه بدم و روزی 12 ساعتو ادامه بدم حفظ کنم قبول میشم؟

اره . فضی مجازیو رو حذف کن فقط یک روز و نیم ساعت در هفته کلا بیا. گوشیتو بده مامانت دور باشی ازش

اره میاد.باید صبر کنی.. به زودی خبرهای خوبی میشنوی

نورسیده لطفاااا این سوالمم بگو خواهش میکنم ،

یعنی رضا میاد و خواستگاری و من با این ازدواج میکنم؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶