2777
2789
عنوان

استوری پسر خاهر شوهرم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 84 پست
استوری رو هم پاک میکنید

چیکار کنم میترسم شناسایی شم این استوری قراره طرف ما عین بمب صدا کنه 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واای خاک بر سرش چه بی تربیت 😶😐

خیلییی بیتربیته تو یکی از محله های بد کرج زندگی میکنه لات بازی در میاره ادم عوقش میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی ما توفامیل یکی داریم که شوهرش میره راه دور سرکار بعد برادرشوهر کوچبکش ۱۴ سالشه زنه ۴۰ سالشه این بعضی شبا میموند خونه زن داداشش تا یه روز پسره میخواسته ماشین داداشش برداره خانمش گفته نه اجازه نمیدم اینم ناراحت شده قهرکرده رفته استوری گذاشته حیفه شبایی که پیشت بودم نگرفتم .....اینکارارو باهات بکنم بی لیاقت وااای خدایا فکرکن  همسن مادرشه ی الف بچه بچه ها دیگه بچه های قدیم نیستن

اسی ما توفامیل یکی داریم که شوهرش میره راه دور سرکار بعد برادرشوهر کوچبکش ۱۴ سالشه زنه ۴۰ سالشه این ...

وای شت بچها ها چرا اینطوری شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه اگه رگ داشته باشن حرفهای دیگه میشنون که زنها مستقلن خودشون بلدن ، نیاز به اقا بالاسر ندارن ، زن ...

ولی من دلم برا همونا تنگ شده 

قبلنا

رفتیم پارک ۴،۵ تا پسر بچه ۱۰_۱۴ساله بودن و جماعت خانواده نشسته بودن اینا تو سرسره ها بازی و فحش های رکیک میدادن 

من حامله بودم بچمم تو اسباب بازی هر چی نگاه کردم دیدم تموم اقایون فقط نگاه 

لامصبا رگ نداشتن 

بلند داد زدم خجالت بکشین بچه من میشنوه خانواده ندارین

دیدم فرار کردن از ترس چون مقصر بودن

بعد ک گفتم 

سریع گفتن خب ممکنه ما بگیم دست ب یقه بشیم

لامصب من حامله نترسیدم تو ک مردی اخه

دست ب یقه نشو لال ک میتونی نباشی

شوهرتون دیده !!راستی من برام سوال شده چرا جدیدا مردا سیب زمینی شدن همسر داداش پدر چرا اخهمن دلم لک ز ...

چون فساد زیاد شده البته دور از جون شوهر اسی 

کلی گفتم 

آخر الزمان شده بسیاری از مردا بی غیرت و زنها بی حیا