بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
می گه چند روز دیگه تولدته پول ندارم دو بار تو یه ماه کادو بخرم
خب بگو کادو نمیخوام ولی زبون خوش میخوام ، لابد چند وقت بعد هم فقط روز پدر هست نه مرد
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
آخه به ساله مادر شدم فک کردم دیگه مادر به حساب میام براش هیچ وقت این روزو نه تبریک گفته نه کادو گرفت ...
خب دیگه اشتباه کردی اول روز زن هستش بعد مادر
ازش بخواه یا بگو عیبی نداره بجای جفتش یه کادوی خوب بهم بده بجای اینکه بخای دوتا بگیری یدونه خوب ازش بخواه ببین چی نیاز داری برات مهمه بگو بگیره منم اینکارو کردم البته خودش نگفته نمیگیرم یکی میگیرما اما شده نزدیک تولدم بوده گفتم بجای دوتا چیز معمولی یه تکه طلا یا گوشی یا فلان کفش چرم رو بگیر یا پولش رو دو دولا پهنا ازش گرفتم
خدایا کمکم کن ... متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده
آره خودشم گفت مگه من توقع دارم روز پدر به من کادو بدی
بگو تو مردی درامد داری باید خرج کنی من زن خونه دار از کجا بیارم که برات کادو بخرم من خودم تابحال کادو براش نگرفتم از بعد ازدواج قبلش هم دوست بودیم یکبار گرفتم اون هرسال روز زن برام میگرفت با اینکه زنش نبودم
خدایا کمکم کن ... متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده