2777
2789
عنوان

بعد من عروسی کرده حاملس دلم گرفتهه خدایا پس من چی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست
پیگیری کردید چرا حامله نشدید؟من برات دعا میکنم

یعنی برای حامله شدن اون ناراحت نیستما برای خودم ناراحتم وگرنه اگه خودم حامله بودم حامله شدن اون طرف چه فرقی به حالم داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی اون لحطه ای که این خبرو شنیدم که حاملس چشام پر شد به زور خودمو نگه داستم که پیش شوهرم گریه نکنم ...

تو اینستا بزنید بارداری با فلورا.خیلی بهتون کمک میکنه‌بعد ام نماز استغفار به نیت بچه دار شدن بخونید صدرصد جواب میده

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
یعنی اون لحطه ای که این خبرو شنیدم که حاملس چشام پر شد به زور خودمو نگه داستم که پیش شوهرم گریه نکنم ...

یعنی کیست تخمدان نمیزاره آدم بچه دار بشه ؟؟

من دو سه ساله کیست دارم هیچ پیگیری نکردم

لکه بینی داشتم . پریود نامنظم. چاقی. موی زائد . کم خونی

و...

یعنی برای حامله شدن اون ناراحت نیستما برای خودم ناراحتم وگرنه اگه خودم حامله بودم حامله شدن اون طرف ...

درکت میکنم دنیا همینه

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

بر اساس تجربه خودم میگم ...چیزی که شما از مادر بودن میبینی شاید داشتن یه موجود شیرین با لبای تپل و شیرین زبونی و ...باشه 

ولی به محض اینکه بفهمی مادر شدی مسئولیتی بها داده میشه نفس گیر ...باید بفهمی روح و روان اون بچه آسیب پذیره تربیتش مهمه آینده مالیش باید تامین بشه و هزار چیز دیگه ...تاپیک مادرایی رو بخون که چون از دستدبچه عصبانی بودن و کتکش زدن شب که بچه خوابید میشینن کنارش گریه میکنن که بدونی مادر بودن یه اعصاب فولادی و یه عقل کامل میخواد  تو کار خدا دخالت نکنی بچه جز مسولیت چیزی نداره...انشالله به موقع و به زودی ...

یک ساله ازدواج کردی فقط؟ خب هنوز خیلی وقت داری که. چرا به خودت استرس میدی؟ لذت ببر از زندگیت. بعد بچه میاد دیگه یه ثانیه برای خودت وقت نداری. دیگه یه ثانیه با شوهرت نمیتونی وقت بگذرونی اینقدر سرت شلوغ میشه. اینجوری استرس میدی به خودت اتفاقا بدتره. من اگر بهم بگن کسی دو سه ماه بعد عروسی حامله شده دلم میسوزه براش. 

اگخ کیستت کم باشه یکی از نشونه هایی ک بزودی حامله بشی همین عقب جلو ششدن پریودیه