😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
خب قبلا همه میگفتم رفتارت خیلی ساده لوحانه و مهربونه
میخام خودم بگیرم یکم
رو رفتارم کار کنم
میخام ببینم متوجه درونم میشن؟
😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب قبلا همه میگفتم رفتارت خیلی ساده لوحانه و مهربونه میخام خودم بگیرم یکم رو رفتارم کار کنممیخام ببی ...
سعی کن اعتماد به نفستو ببری بالا . اعتماد به نفس که داشته باشی قابل باور میشه. چون اعتماد به نفس از طرز نگاه کردن و راه رفتن و حرف زدن کاملا مشخص میشه . که طرف خودشو دوست داره و خودش تو اولویته پس باید خط قرمزارو باهاش رعایت کنیم
سعی کن اعتماد به نفستو ببری بالا . اعتماد به نفس که داشته باشی قابل باور میشه. چون اعتماد به نفس از ...
همین میگم اگر یکم جدی تر باشم بقیه بیشتر ازم حساب میبرن
اعتماد ب نفس ک کلا صفر😅ولی رفتار نمایشی دارم تابقیه منم آدم مهمی بدونن
وقتی جدی میشم تسلط بیشتری روی رفتارم دارم
شجاع تر میشم
خود واقعی ضعیف و احساسی هست
خب چرا فکر می کنی کارت نقابه؟فکر کن داری تمرین می کنیبهرحال همه از یه جایی شروع کردن و البته علت این ...
صمیمی نمیشم چون بعضیا ظرفیت ندارن