2777
2789
عنوان

کدوم رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کی تستی کار کردین چند تا منبع دارین سوالای ماز و قلم چی هم حل کردین ؟

برای درس های تخصصیم کلاس گرفتم ازمون هم شرکت میکنم قلم چی ولی خب اگه شما هنوز شرکت نکردین به نظرم ماز بهتره چون درصد و تراز گرفتن از قلم چی سخته 

برای درس های تخصصیم کلاس گرفتم ازمون هم شرکت میکنم قلم چی ولی خب اگه شما هنوز شرکت نکردین به نظرم ما ...

من تا حالا تستی کار نکردم از بهمن قراره دوازدهم بخونم واسه نهایی و کنکور 

من تا حالا تستی کار نکردم از بهمن قراره دوازدهم بخونم واسه نهایی و کنکور

ااز نظر من تستی و تشریحی یکیه فقط تستی ۴ تا گزینه گذاشته براش حتماً از بهمن شروع کنید می‌رسید اصلاً دیر نیست فقط سعی کنید اولویت بندی داشته باشید

ااز نظر من تستی و تشریحی یکیه فقط تستی ۴ تا گزینه گذاشته براش حتماً از بهمن شروع کنید می‌رسید اصلاً ...

بنظرت اول دوازدهم تموم کنم اگه رسیدم برم پایه آخه دوازدهمم هم بلد نیستم ؟

اول دوازدهم بعد یازدهم که اگه خواستی ترمیم کنی زیست رو هر سه پایه رو بخون

نه ترمیم نمیکنم امسال وقت ندارم از من به تو نصحیت اصلا وقت ندادن دیروز داشتم یه برنامه نگاه میکردم میگفتن تقریبا اینطوری قراره شه دوشنبه فیزیک ۲ سه‌شنبه ریاضی ۳ 

نه ترمیم نمیکنم امسال وقت ندارم از من به تو نصحیت اصلا وقت ندادن دیروز داشتم یه برنامه نگاه میکردم م ...

اره منم دیدم اصلاً به این فکر نمی‌کنن که چه جوری قراره امتحان بدیم ما بعد من سعیم اینه که پشت کنکور نمونم تا جایی که میشه و خب اگه ترمیم  بکنم حتی یک نمره هم تغییر بکنه یعنی یه نمره بیشتر بشه کلی ترازم بعداً فرق می‌کنه من نمی‌تونم وایسم واسه سال بعد و خیلی هم سخته ذهنم اصلا اروم نمیشه 

من سهمیه ندارم براش دارم تلاش میکنم سهمیه دار ها هم سهم بقیه رو نگرفتن

اتفاقا سهم بقیه رو گرفتن.به بقیه ظلم میکنن

اینو همه قبول دارن و بهش اعتراض دارن

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

اره منم دیدم اصلاً به این فکر نمی‌کنن که چه جوری قراره امتحان بدیم ما بعد من سعیم اینه که پشت کنکور ...

اره من بخاطر این نگه داشتم سال بعد که چون فقط یه بار فرصت ترمیم هست اگه امسال کنم سال بعد نمیشه بخاطر همون نگه داشتم واسه سال بعد