2777
2789
عنوان

دوستان همین الان یه خواب متفاوت دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 38 پست
نشونه بوده براتون این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص *****

بله حتما ممنونم. جالبه من قبلا چادری بودم. ولی الان نیستم.اونجا چادر بود سرم و یا اون میدوویدم

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله موقعیت مکان مهم بود برام مرسی تبریز یه کد مهمه تو خوابتونخیلی نمیتونم توضیح بدم اما خواب شما خوا ...

من تشخیص میدم کدوم خوابم فرق داره.ولی واقعا این با همه متفا ات بود

چادر که خوب و راحته احساس راحتی داری

خیلییییی خوب بود. ما رفتیم خوابگاه متاهلی. اونجا مشترک بود همه چی. آقایونم بودن‌. بعد نمیدونم چی شد. دیگه سر نکردم. جالبه سال آخر دانشگاه لیسانسم خودم تصمیم گرفته بودم چادری شم. و خونواده مخالف بودن. ولی الان انگار یه نعمتیه که از دستش دادم. و خودم علتش رو میدونم‌

میخواد بگه عآب الهی وارد شهری شده ک اقای رئیس جمهور در اون از بین رفت

بله متاسفانه.آخه الان یادم میفته که رائفی پور هم مسگه تبریز توی آخر الزمان یه شهر خیلی مهمه. و ازونجا شروع میشه جنگ.نمیددنن

خداوند به ایران و ملت ایران رحم کنه.

یه خانمم تو گروهی نوشته بود خاباش راست در میاد  خاب دیده ترکیه از هم میپاشه .ایران جنگ میشه.نمیدونیم والا.

خدا به خیر بگذرونه

هدفم رسیدن به عشق واقعی است