2777
2789

سلام دوستان خدا شاهده الان با یه چشم باز ی بساه تایپ میکنم انق د که ترسیدم و هنوط خواب آلو هستم.شوهرم بیدار نشد خواستم اینجا تعریف کنم

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

خواب دیدم همخ چی تموم شد.همه چی.عیییین معجزه نوح بود. ولی با فرق اینکه. تبریز بود و همین دوران.وایسین دازم مینوسسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواب دیدم همه چی آروم بود‌ یه لحظه انگار همه چی عوض شد. اقلیم. بعد دو تا پرنده خیلی بزرگ تو آسمون دیدم

یکیش یه لک لک بود ولی یکی دیگهشون فرق داشت جثه خ بزرگ خیلییی و تو آسمون پروزا میکرد. دیدم پشت سرشون ی عالمه پرنده دارن پرواز میکتن

بعد من انگار فهمیدم مث همیشه نیس. و علامت خوبی نیس. بعد رفتم شهر دیدم همه دارن فرار میکنن‌ تو یک آن یه عاااالمه و از هر طرف آب داشت وارد شهر میشد. از طدف دیگه بارون شروع کرد

من میدوودم و میخواستم به بالاترین نقطه برم. رفتم با خواهرم بالای یه ساختمون نیمه ساخت و از میلگرد هاش بالا رفتیم‌. بعد زلزله شروع شد‌ زلزله معمولی نه. خیلییییی بزرگ. خیلی

نگران پدر و مادرم بودم نتونستم بهشون برسم. تمام خونوادم جاهای مختلف شهر پخش بودیم. دیگه هیییچی مثل سابق نشد‌. شهر  رو آب گرفت‌. خواهرم ازونجا افتاد و بیهوش شد در جا. و من که دووویدم سمتش ببینم چی شده. دیدم انگار ضربه مغذی شده‌

خیلی جزئیتات داشت ولی نمیتونم بگم. یعنی زیاد مهم نیس. فقط هئییچ وقت همچین خوابی ندیده بودم. بااینکه همه میبینم خوابهای متفاوت.

خیلی واقعی بود‌.دیدم این زرق و برقای شهر‌ حتی اختلافات خانوادگی هییییچ ارزشی دیگه ندارن. و وقتی داشتم فرار میکردم به سمت آمارتمانی که پدر و مادرم اونجا بودن و میخواستم نجاتشون بدم. همش حرفای خدا میومد جلو چشم که من که گفتم به این دنیا دل نبندین