2777
2789
عنوان

دختر مجرد هم جنب میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 79 پست
زیاد گوگل کردم ولی باز شک دارم نوشته اگه ار.ضا بشی باید غسل کنی

حالا یه غسل بکن بهداشتیم هست

فیلمم کمتر ببین افسردگی می گیری اینطوری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلمم نبینی ممکنه تو خواب جنب بشی و کاملا طبیعیه واکنش بدنته ازش نترس فرار هم نکن چون خود خدا اینو گذاشته برا بنده هاش چ پسر مجرد چ دختر مجرد، فیلم هم تا میتونی نبین بیشتر تحریک میکته تورو

اومدم تاپیک پرفایلت رو دیدم گرخیدم گفتم من کی کامنت گذاشتم اینجا😅

عع تو منی یا من توام😂😂😂😂

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

به خودم دست نمیزنم ولی ترشح دارم لرزش و خالی شدن بدن نیست فقط یکم آروم میشم

الان مشکلت اینه که نمیدونی ارگاسم چجوریه؟

خب وقتی بعدش اروم میشی احتمالا ارضا میشی 

چون طبیعتا باید شدت پیدا کنه 

من همیشه یاد این میوفتم وقتی دارم فیلم میبینم خدا هم نگا می‌کنه و واقعن حیا میکردم هیچوقت دلم نیومده ...

منم روم سیاس 

ولی خوب چیکار کنم 

نیاز جنس.ی هم مثل آب و غذا لازمه 

الان مشکلت اینه که نمیدونی ارگاسم چجوریه؟خب وقتی بعدش اروم میشی احتمالا ارضا میشی چون طبیعتا باید شد ...

دقیقا 

من تو نت خودم لرزش و حس خالی شدن بدن داره  

من آروم میشم ولی لرزش و خالی شدن بدن نه 

یکم هم ترشح دارم اونم پرسیدم میگن چون نه جنس مخالف بهت دست زده نه خودت آب مذی و روزه و نماز باطل نمیکنه

یه نیاز طبیعیه خیلی بهتر از دوست پسر گرفتنه

بهتر که نیست واقعا اثرات پو.رن جبران ناپذیره 

شاید حتی بدترم باشه از لحاظ روانشناسی از نظر حلال و حروم و نمیدونم ولی روحی و روانی اثراتش خیلی بدترههه

خاستگار داشتم ولی خوب فقط بحث رخت خواب نیست از نظر های دیگه خوب نبودن الانم که کلا خاستگار ندارم

بحث به عمر زندگیه رخت خواب چیه

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

نه خوشبختانه دوست پسر ندارم ولی بعضی وقتا نیاز پیدا میکنم بیشتر قبل از پریودم

طبیعیه قبل پریود

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم