2777
2789
اموال دوماداشون بنام دختراشونه😑😑 چقد حیله گر واقعا بعضی ها چقد شانس دارن

اره بخدا خیلی شانس دارن خییییییلی ...دامادشون خیلی وضعش خوبه همه چی حتی سند موتورش هم ب نام زنش گرفته اونوقت من و جاری هام هیچی بناممون نیس ، حالا من ب درک ، یکی از جاری هام شاغله نصف خونه و اموالشو خودش پول داده معلوم نیس چیکار کردن همه را زد بنام شوهرش ،حالا ک سرش ب سنگ خورده برادرشوهرم دیگه نمیره ب نامش کنه میگه من و تونداریم😑 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
والا منو همسرم دو نفری خونه خریدیم و مادرشوهر از اینکه نصف خونه به نام من بود شاکی بود🥴😐برای ماشین ...

فک میکنن اگه چیزی به اسم عروسشون باشه عروس میذاره میره همه چی هم با خودش میبره😒 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دانلود یکی از این خواهرشوهرا🥺🎀

حدایی عروسای خوب و بی حاشیه ای هم هستیما😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ببین شاغلی؟چرا پولامو دادی ب شوهرت آخه!!!!اشتباه کردی

نه شاغل نیستم ولی تو تمام این چهارده سال زندگی تمام سختی های زندگی رو دوشم بود...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
واسه ماشین عکس العمل خاصی نداشتنچیزی نگفتن ولی مادرشوهرم معلوم بود از ظاهرش راضی نیست ولی با این حال ...

الان پرسیدم مثل اینکه دخالتشو کرده

بعد4سال که ازش گذشته الان فهمیدم

شت😂😂😂😂😂😂

فک میکنن اگه چیزی به اسم عروسشون باشه عروس میذاره میره همه چی هم با خودش میبره😒

نه دیگه ما از این حرفا گذشتیم 

مادرشوهرم بیشتر حرص میخوره که عروسام خونه به نامشونه ولی چرا به نام من چیزی نیست

نه شاغل نیستم ولی تو تمام این چهارده سال زندگی تمام سختی های زندگی رو دوشم بود...

ببین فقط باید از اینو اونور میزدی پول قایم میکردی خودت خونه میخریدی 

این زحماتی ک تومیگی چون دیده نمیشه پ محاسبه هم نمیشه

به افتخارشون اجازه بده ایستاده دست بزنم وای باورم نمیشه

آدمای خوبین. خیلی دوستشون دارم. البته از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم چقدر عروس خوبی هم هستم 🤣🤣

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ببین خواهرم وکیله اینقدر پرونده داره ک طرف همه چی زده ب اسم زنش زنش دورازجونت طرفو بالباساش پرت کرده ...

عزیزم 

خودشون باید طرفشونو بشناسن 

کسی که سالها با همه چی کنار اومده من زندگیمو وقف اونا کردم 

کار مال شوهرمه اجازه دادم تا بیان باهم باشن شراکت داشته باشن که ابروشون نره 

اونا چکار کنن مجبورم کردن تو ی خونه دوطبقه باهم زندگی کنیم 

ماشین شوهرمو از خودشون کردن 

خونمونو ازمون گرفتن به نام خودشون کردن 

اینا همه به درک اونقد چشم و دل سیر هستم و خونه پدرم از این چیزا دیدم که چشمم به مال همسرم نباشه 

اما از این دودره بازی ها رنج میبرم اومدم خوبی کنم همه چی اوار شد رو سرم هنوز ی چیزیم باید بهشون بدم مثل طلبکارا هرجاهم‌میرن مال همس میگن سه تا پسر دیگه هم دارن مجردن اوناهم حتی استفاده میکنن 

دعا کن ابجی خونمونو عوض کنیم خیلی بهم سخت میگذره این روزا 😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻