2777
2789
اره دلم سوخت😂نمیدونم چرا انقد مهمی برا بضیاوالا ما اگه بدونیم داداشامون اموالشون ب اسم کدومشونهوالا ...

همونو بگو

چطور دوست دارن عروس بچه بیاره

بزرگ کنه

قناعت کنه

چیزی خرج نکنه

ولی این مسائل ک میشه میگن ن باید به اسم پسر باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همونو بگوچطور دوست دارن عروس بچه بیارهبزرگ کنهقناعت کنهچیزی خرج نکنهولی این مسائل ک میشه میگن ن باید ...

اینا همه ناعدالتی و ظلمه

پس فکر کردی ظلم ب چی میکن

حتما ک نباید حاکم بود و ب زیردست ظلم کرد یا قاضی بود و ب ناحق حکم اعدام داد مثلا

اینا همش ناعدالتیه

ایشالا ک نسل های بعد درست تربیت میکنن فرزنداشونو و خودشونم دراینده پدرشوهر مادرشوهر خوبی میشن

دقیقا اشتباهتون همینجاست.شوهراگه قرارباشه چیزی به نامت بزنه کسی نباید باخبر بشه حتی خانواده خودت.چه برسه خانواده شوهر.معلومه اینجور مواقع خانواده همسر مخالفت میکنن.سعی کنید چراغ خاموش زندگی کنید

دقیقا اشتباهتون همینجاست.شوهراگه قرارباشه چیزی به نامت بزنه کسی نباید باخبر بشه حتی خانواده خودت.چه ...

من راجع به خودم تاپیک نزدم چون شوهرم درحال حاضر اول زندگیمونه هنوز اموالی نداریم

ولی هستن مردایی که خیلی دهن لقن مو به مو رو خانواده اشون تعریف میکنن

من راجع به خودم تاپیک نزدم چون شوهرم درحال حاضر اول زندگیمونه هنوز اموالی نداریمولی هستن مردایی که خ ...

اره اینارو خدا زده هم خودشونو هم دختر مردومو بدبخت میکنن.اشنایی قبل ازدواج توخیلی جاها مزیت خودشو داره

من راجع به خودم تاپیک نزدم چون شوهرم درحال حاضر اول زندگیمونه هنوز اموالی نداریمولی هستن مردایی که خ ...

اینارو باید دم حجله کشت باسیاست ادبشون کرد که من درحال حاضر جز دعوا سیاستشوبلد نیستم،😂