2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 257085 بازدید | 544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا پیش مادرشوهرم و بعضی وقتا پیش جاری

بچه دختره؟

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
اینقدر بدم میاد اینا ک تیم میشن آخرشم گندش در میاد

من خوشم میاد،😝جاری من تیم میشه. . حسابی گرم میگیره بعد در میده بعد دعواشون میشه  پرو پرو به روشم نمیاره بزن بزن بعد زنگ میزنن همسر من بره جدا کنه . دوباره تیم میشه ،😂این چرخه چند ساله ادامه داره. برای من مثل سریال کیمیا و مختاره. هر سال پخش داذه

من تنها با بچه هامو شوهرم.  احدی اجازه بی احترامی نداره

از برادر شوهر توقع محبت و توجه نداشت توقع داشت بی حرمتی نکنه دعوا نکنه همین

اول به خودم میگم بعد به خوانندگان تاپیک. 

ایا شما از زهر توقع درمان دارید؟ 

یا از اتش توقع سرما دارید؟ 

وقتی یکی اینقدر دشمنه لایقه اینکه رهاااا بشه از همه لحاظ 

اره منم مشکل مشابه رو دارم. ـو سالی یک بارهم میبینمشون مادرشوهرم با اون مچ هست. راستش علاقه ای هم ند ...

من مشکل بی محلی جاری رو داشتم

علاوه بر این سعی می کرد با زبون و بی زبون و هر مدلی که می تونه توی جمع من رو خار و خفیف نشون بده.از بچه داریم ایراد بگیره. و ...

هزار تا کار غلط دیگه کرد

بخاطر جاریم مادرشوهرم با من قهر کرد و من خبر نداشتم

آخرشم مادرشوهرم فوت شد

جاریم دوباره دور و بر پدرشوهرم حسابی چرخید تا یکی از فامیلای خودش رو بده به پدرشوهرم و داد

دوباره بی محلی ها و بی احترامی های جاریم شروع شد.دوباره توی جمع ایراد گرفتناش شروع شد. شما فرض کن وقتی زن پدرشوهرم با من حرف میزد از اون سمت جاریم بهش اشاره می کرد بهش بی محلی کن.دیگه آخراش به جای اینکه حرص بخورم و ناراحت بشم که چرا جواب سلام من رو نمیده منم وقتی میدیدمش فقط ازش می پرسیدم خوبی و سلام نمی کردم. و با چشم خودم دیدم که کاملا یه جوری شد و خودش اومد جلو و سلام کرد

خلاصه چند ماه بیشتر این رفتارا طول نکشید.خودش تابلو کرد دنبال ارث پدرشوهرمه.هر طوری هست ارث بیشتری بهش برسه. کلی با پدرشوهرم و زنش ، جاریم و شوهرش دعوا و آبروریزی کردن.آخرم جاریم و برادرشوهرم قهرن

زمین کاملا گرده.خدا از همه قدرتمندتره.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

اسی طفلک انتظار قربون صدقه نداشته که حداقل اونا باید ظاهر رو حفظ میکردن بی حرمتی نمیکردن با توجه به اینکه پیش هم زندگی میکردن اسی از این ناراحته که دستش نمک نداشته

برادر شوهر من که کلا تعطیله 😂😂اصلا رفتاراش به سنش متاسفانه نمیخوره حق داری واقعا این دوره دیگ به ه ...

ماجرا ناموسی نبودا 

خودش نیست خداست هست

از حسادتاشون می‌گفت 

داداشم کردش تو ماشین برد انداخت  جلو درشون 

من مشکل بی محلی جاری رو داشتمعلاوه بر این سعی می کرد با زبون و بی زبون و هر مدلی که می تونه توی جمع ...

منم همین مشکلات رو دارم بلکه شدید تر. 

الان به مرحله از فراموشی رسیدم که بودو نبود ایشون تو جمع برام اصلا فرقی نداره سعی میکنم اول جایی که اون هست نرم. 

اگرم سالی یکی دوبار مجبور باشم بیاد جلوم سلام کنه دست میدم نیاد اصلا نگاهش نمیکنم. 

اینایی که چند بار اسیب وارد کردن ذات خودشون رو به نمایش میزارن و قطعا انرژی منفی دارند. هررر چقدر دور تر رها تر ارامش بیشتر.