2777
2789
عنوان

همه چی بهم الهام میشه و منو به عنوان حس شیشم قوی میشناسن

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 98 پست
نداریش. اونی که واقعا حسش فعاله جایی نمی‌گه

همشون هم برای خودشون کار نمیکنه🤣🤣🤣 لعنتی هی غیب گو

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این حس ششم که باب شده در واقع یه اختلال روانیه به اسم مجیکال تینکینگ، در نتیجه اضطراب زیاد به وجود میاد که انگار تفکر شما بخشی از دنیا رو کنترل می کنه که اضطراب ناشی از ابهام رو خنثی کنه، وگرنه واقعیت نداره، در ضمن من خودمم این اختلال رو دارم

نداریش. اونی که واقعا حسش فعاله جایی نمی‌گه

من هیچ جا نگفتم و اصلا هم اعتقادی ندارم به این چیزا و میگم قدرت ذهنه اما از صبح تو شکم

حتی توی تاپیک های حس ششم شرکت نکردم چون معتقد بودم وجود نداره

اما الان دوست داشتم بگم چون خودم خیلی متعجب شدم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

همشون هم برای خودشون کار نمیکنه🤣🤣🤣 لعنتی هی غیب گو

من مامانم همه چیز رو قبلش متوجه می‌شه. حس ششمش بسیار فعاله. ولی هیچکس چیزی نمی‌دونه. منم پارسال فهمیدم اینو. 

حس ششم تو وجود همه زنها هست. با تمرین و صبوری فعال می‌شه. همون شهوده

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328