2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گذشتم خیلی آزارم میده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 105 پست
والا همچین ادمی نبوده تو زندگیم.اینو بعد عشق بچگیم باهاش اشنا شدم.یه بار گفت بیا ازدواج کنیم من گفتم ...

تهش چی شد؟الان زندگشون چطوره؟ واکنش دختره چی بود؟

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
دیگه غلط بکنم هوس عشق و عاشقی بزنه به سرم.همین دو نفر برام بسن

عشق خوبه ولی همراه با تفکر درست

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تهش چی شد؟الان زندگشون چطوره؟ واکنش دختره چی بود؟

با خواهرش پاشوده اومده در خونمون که بیخیال من شو.اولش از ساسیت حمله استفاده کردن اخرش التماس.

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

ادم باید شانس داشته باشه.بشخصه ندارم

میشه بپرسم متولد چه ماهی هستین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

شهریور

شهریوری ها آسیب پذیرن و بشدت حساس🥲

حالا تو ببین چقدر بلا سرم اومده

میدونم و با تک تک ریشه های قلبم حسش میکنم منم این راه رو رفتم 

عزیز اصلا ازدواج هیچ ربطی به محل کار و مجوز اونها نداره.اتفاقا تمام ارگانها و حتا شرکتهای خصوصی مشتاق هستن کارمنداشون ازدواج کنه.تنها جایی که احتمال داره اونم کم فقط مدلها هستن که خودشون نمیخوان ازدواج کنن اونم خانمها نه اقایون.سرکارت گذاشته بوده و پیچونده بوده.الانم به هیچوجه حتا استوریهاشو باز نکن.الان بازم تنها شده و فقط میخاد راه باز کنه برای ی مدته دیگه سرگرمش کنی.فقط همین.بدون ادم خوبی نیست و فکر شیطانی داره

عزیز اصلا ازدواج هیچ ربطی به محل کار و مجوز اونها نداره.اتفاقا تمام ارگانها و حتا شرکتهای خصوصی مشتا ...

نه گلم کاریش ندارم من خودم کسی دیگه‌ رو دوست دارم ازاین ناراحت بودم بعد ازاین همه دلخوری با چه رویی پیام داده بود 

دادگاه

اینو بدونید هیچ جا کاری ب ازدواج ندارن دروغگوی تمام عیار بوده اتفاقا دعا کن با همچین کسی ازداج نکردی چون الان اون زنی که جدا شده از این اقا شما بودین و ی بچه هم داشتین.اخه سادگی تا کی.

نه گلم کاریش ندارم من خودم کسی دیگه‌ رو دوست دارم ازاین ناراحت بودم بعد ازاین همه دلخوری با چه رویی ...

قشنگ برین روش و بگو یکباره دیگه پیام بدی میدم نامزدم پارت کنه و دیگه به هیچوجه جوابشو نده.چون بعدش میخواد در باره نامزدت سوال کنه و اینکه الکی میگی نامزد نداری و...جواب ندادن مساوی با تحقیر شدن طرف.

اینو بدونید هیچ جا کاری ب ازدواج ندارن دروغگوی تمام عیار بوده اتفاقا دعا کن با همچین کسی ازداج نکردی ...

یه بارم جدا شده و بچه هم داشت مدام میگفت خانوم سابقم مقصر بوده 

قشنگ برین روش و بگو یکباره دیگه پیام بدی میدم نامزدم پارت کنه و دیگه به هیچوجه جوابشو نده.چون بعدش م ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت