2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند تا شهید گمنام جاده نجف اباد داره دل کوه خاک شدن..واسه ازدواج ونی نی رد خور ندارن.شهید تورجی زاد ...

سر مزار خیلی از شهدا رفتم ولی.... 😔 (لطفا برا ما مجردهای دلشکسته دعا کنید). 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
28

اونایی که میگن خوشحالیم از ته دل نمیگن یا طرف قطعی میگه از متاهلا خوشبختتره واضحه که هیچکی خوشبخت مطلق نیست یه مشت آدم عقده ای وحسودن که انقد خودشونو بیخیال نشون میدن تنهایی سخته بالاخره

من جعفر طیار تو حرم امام رضا خوندم بخاطر ازدواجم از سمنان رفتم مشهد حرم امام رضا نماز جعفر طیار خوند ...

الهی... گفتید.... آدم تمام امید و تمام پول زندگیش رو جمع می کنه میره پیش امامان... ناامید تر و فقیرتر برمی گرده.... با یه دل شکسته که نمی دونی چطور تکه هاش رو بهم بدوزی.... 😔

من 26 ام. از یه طرف دلم میخواد ازدواج کنماز یه طرف خواستگار میاد به دلم نمیشینه 🥲... اخه مگه میشه ا ...

من دقیقا همسن تو و در شرایط تو هستم بدتر اطرافیان که میگن اشتباه کردی رد گردی بعدا خوشت میومد ازش و پسر خیلی خوبی بود بی حس بی حس شدم شاید مسخره بیاد ولی واقعا درگیرم چون خواستگار هم کم نیست

تعجب میکنم از بعضی ادما که هی میگن ازدواج چیه و لذت ببر و فلان!!! درسته ازدواج هم سختی های خودشو دار ...

برای ما دلشکسته ها هم دعا کنید بعد اینهمه اذیت و آزار یه بختی که باعث آرامش و پیشرفتمون بشه، داشته باشیم.... 😔

کامنتت رو خوندم یاد خودم افتادمچه رورگار نکبتی داشتمخواهر و خواهر زادم تو یه سال ازدواج کردن و من از ...

خواهر و برادر های من هم با هم جمع میشن جشن و... ولی حتی یه زنگ بهم نمی زنند مرده ای یا زنده... یکیشون خواب مادرم رو دیده که جیغ میزده و اسم منو صدا میکرده.... 😔

من و ۴۲ سالمه، کار میکنم و زندگی مستقلی دارم. درسته که ازدواج خوبه اما خب من به شخصه هیچ وقت حاضر نش ...

یعنی نگاه و رفتار اطرافیان وقتی سن و مجرد بودنتون رو می فهمند، اونوقت چی؟ یا همه رو تو جمعی دعوت می کنند الا شما؟ و و و اینها شما رو اذیت نمی کنه یا مثل من میکنه به روی خودتون نمیارید.... (تا کی آدم به روی خودش نیاره... 😔)