2777
2789
بنظر من ازدواج یه غریزه ی طبیعی هست مثل خوردن خوابیدناینایی که از ازدواج متنفرند یا مشکل روحی دارند ...

دقیقا وقتی مجردی میگی این پولا رو میخوام چیکار 

حتی اقایون هم همینطورین 

همسرم میگه من تو مجردی همش با خودم میگفتم این همه کار میکنم برای کی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله اون دنیا مورد خوب گیرم میاد و اونچیزی که باب میلمه گیرم میاد نه اینکه خودمو مجبور کنم تا از کسی خوشم بیاد تا اون موقع هم صبر میکنم...دیگه خیلی انرژی از من نمونده که بخوام زندگی شروع کنم

دقیقا وقتی مجردی میگی این پولا رو میخوام چیکار حتی اقایون هم همینطورین همسرم میگه من تو مجردی همش با ...

ازدواج زندگی رو هدف دارتر میکنه ولی بدون ازدواج هم زندگیت میتونه هدف داشته باشه...مثلا با همون پول میشه به کلی نبازمند کمک کرد یا تفریحات فردی داشته باشه...ولی خب بعضیا زندگی جمعی دوس دارن

اسی منم خستم ۳۲ سالمه هنوز مجردم ولی دردم بیشتراز همه است چون قدم ۱۴۰ سانته ومطمئنم تا ابد مجردم .

عزیزم به قد نیست که، من قدم ۱۷۰ هست ۴۵ سالمه و محردم چون خواستگار خوب نداشتم، نمیدونم بگم به شانسه به قسمته!!

یه برنامه ازدواج هست به اسم آدم حوا چیز بدی نیست یه سر بهش بزنید 

با کسی که هم سن سال خودتون باشه و شرایطش مناسب شما باشه آشنا میشید یا اون به شما درخواست نیده یا شما به اون و بعدم بقیه ماجرا

آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...

شاید شعور و عقلی که اون مرد۴۴ ساله داره پسر ۲۵ ساله نداره مثل تو😐 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

برای خواهر منم دعا کنید یه بخت خوب نصیبش بشه ازدواج کنه انشاالله به زودی از تنهایی دربیاد 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...