2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

چ ربط عهد بوق نیست که عزیزم

شما بله بگو اگر موقعبت خوب بود

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

درسته که مجرد موندن تا سن بالا خیلی سخته بلاخره هرکسی دوس داره زندگی خودشو داشته باشه و زندگی تکراری و یکنواخت شده براتون وخیلی دلایل دیگه که برای خودتون دارید

امایه سوال دارم کدومتون حاضرین با مردایی که میگم ازدواج کنین

_مرد هیز وخائن؟

_مرد عصبی و دست بزن دار؟

_مرد معتاد ؟

_مردخسیس و یا بی پول  وبی عرضه؟

_مرد شکاک؟

_مردخاله زنک که به همه کارات کار داره همیشه رو مخته؟

_مرد دروغگو وبد دهن ؟ 

حاضرم قسم بخورم که هیچ کدوم حتی اگه الکی بگین اره درباطن به هیچ وجه دوس ندارین همچین مونسهایی داشته باشین

پس حسرت نخورین همونطور که مجرد بودن معایب و مزایایی داره زندگی متاهلیم اونقدر بدبختی ودغدغه داره که زمانی که مجرد هستین حتی فکرشم نمیکنین همچین آینده ای درانتظارتونه

پس انقدربه خودتون سخت نگیرین و زندگیتونو بکنین...به وقتش ازدواجم میکنین  غصه نخورین تحمل مردجماعت اونقدارم که فکرمیکنین ساده نیس مسئولیت زندگی رو به دوش کشیدن کارخیلی سختیه

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

۱۴سال زجر کشیدم‌ سلامتم آسیب دید همه جوره دیرتر ازدواج میکردم خیلی موفق تر بودم

الان چندوقت دیدم عوض شده که بیخیال همسرم با خصوصیات بدش حالم گره نمیزنم به حال اون شاید امتحان من با مرد این مدلی بوده 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

سلام

منم ۳۴ سالمه، و دوست دارم خانواده تشکیل بدم 

چون بنظرم یه بخشی از زندگی و چرخه حیات هست‌... ک خوبه ک تجربه بشه... اونهایی ک میگن تجرد بهتره، به تنهایی روزهای پیری فکر کردن؟ تنهایی خیلی سخته بخدا... من تجربه زندگی تو مملکت غریب رو داشتم، وقت هایی ک مریض میشی یکی نیس آب دستت یده... اینارو هم در نظر بگیرید... همه چیزم موفقیت در زندگی کاری نیس.. آدم باید یه بالانس ایجاد کنه... 

ببینید شما مذهبی ها همه عمرتون پای برنامه های صدا و سیما،پای منبر،و تو جمع خانوادگی و دوستایی گذشته ...

چه قضاوت جامعی... 😏... 

من که گفتم بیخیال.. خودت ادامه دادی... 

قبل این که بفهمی من از چه قشری ام . میدونستم از چه قشری هستی.... الکی که بهت نمیگم کوتاه فکر.. 

دوتا سوال اساسی ازت بپرسن اچمز میشی ... شماها سطح تفکرتون فقط تا 4 تا سیاستمدار غول دنیا یا ایران قد میده 

و  استفاده از پسمونده های مغزی 4 تا احمق دیگه... 

اتفاقا باید کلتو از اینستا دربیاری.. گوشتو از 4 تا بد تر از خودت بگیری و 4 تا کتاب بخونی

از همه چی بخونی... درمورد همه چی تحقیق کنی... درمورد هر جور تفکری... هر جور ایجادی.. .. 

ولی پیشنهاد ویژه من واسه تو تاریخه... تاریخ بخون 

میدونی بد قضیه چیه؟ این که عقل شماها تا 2+2 قد میده ولی اومدن لگاریتم و انتگرال یادتون دادن... 

خوب گناه داره ۱سال و ۹ماه ازم بزرگتره کلی جهیزیه خریده اونم با چه ظراقتی 🥲🥲کار اشتباهیه

کار اشتباه اینه که صبر کنی و به خودت بیای ببینی دیگه خواستگار خوب نداری

زندگی دوتا خاله هام سر همین رسم مسخره تباه شد اخرم با یه مرد زن مرده ازدواج کردن که اصلا هم ازدواج های خوبی نبود

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ببینم شماها الان سلامتین .روح و روانتون سالم .حال دلتون حداقل با یک نفر خوبه .سرکار میرین و مستقل هس ...

اره به خدا من دوبار ازدواج کردم نابود شدم به معنای واقعی از زندگی هیچی نفهمیدم،لذتی نبردم، خیانت دیدم زندگیم زهرمار بوده وهست خیلیم سعی کردم درست بشه اما بک طرفه فایده نداره ...،ازدواج خوبه با ادمی که کاملا به شرایط و روحیات،اخلاق و شخصیت ادم بخوره وگرنه جز این باشه یه گرفتاری خیلی خیلی بزرگ به مسایل زندگیت اضافه میکنه و میشه بلای جون

اگه دوست داشتین تو سایت ادم و هوا ثبت نام کنین هم قانونی هست هم شرعی 

برای ازدواج مورد مناسب بهتون معرفی میکنن 

شبکه ۲ برنامه عصر خانواده رو ببینین راهنمای تون میکنه که باید چکار کنین 

گفتم شاید سیب  خیر بشم و ۲ نفر و به هم برسن  ثواب داره 

اگه رفتین و ثبت نام کردین این حقیر و از دعای خیرتون محروم  نکنین 

آبجی های گلم