عزیزم تو مجردی سن که میره بالا انسان دچار دل مردگی میشه به خاطر نگاه های مردم اعتماد به نفسش رو از د ...
من حرفت و خیلی قبول دارم که نجردا فک میکنن با ازدواج میتونن از این شرایط دربیان ولی تو متاهلا هم دغدغه های خیلی بزرگ تر و ترسناک تری و دیدم..واقعا یه سری دغدغه هارو دارن که زندگیشون و نابود و سیاه میکنه یا نمیتونن از چیزی للذت ببرن.... واقها تو دوستام زیاد دیدم از دور یک زندگی معمولی داره شوهر معقول،خودشم یه آدم معقول هست یه زندگی نرمال مهمونی میده مهمونی میره دنبال کارای بچه هاشه ولی باهاش که صحبت میکنم میبینم خیلی ناامیده و اصلا از زندگیش لذت نمیبره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مطمئنم شوهرت هرروز ب خاطر شما کار میکنه که تو تو اون خونه بشینی با جوشی ور بری بعد بد مردا رو هم بگین شما زنا چرا اینجورین مرام و معرفت اصلا نمیدونید چیه بخدا ما که هرچی اومد پیشمون اخرش خیانت کرد رفت ای تف
من با چند موردشون برخورد داشتم مردی که تا این سن مجرد مونده اصلااا به درد ازدواج نمیخوره
وا . اتفاقا من یکیو میشناختم متولد سال ۴۶ بود من ۶۰ هستم انقدرررررر ماه بود که نگو با کلاس خوشششش تیپ چشم ابی شبیه روسا و اقاااااا بخاطر مامانش عروسی نکرده بود مهندس عمران بود خانه ویلایی و ماشین شاسی . دیگه مادرش تو سالمندان ما بود منم به حول و قوه الاهی با زبان چرب و نرمم تورش کردم مامانشو صبح میاورد شب میامد میبرد چون کسیو نداشت نگهداره دیگه البته یه سوتی اساسی دادم و نشد ولی درست نیس بگیم هر کی عروسی نکرده حتما ایراد داره چه دختر چه پسر شاید شرایط نبوده
سلام هیچی ،اگهادم بیخیالی باشی لذت خواهی برد اگه آدم بدشانسی باشی همیشه به خودت سرکوفت خواهی زد که اگر ازدواج میکردی همه چیز گل و بلبل بود زهی خیال باطل
حس میکنم یه روزی اگه با این سایت واسطه شی اون شوهر به رخت میکشه
من مطلقه بودم رفتم🙈 یه تالار سفید هم داشتن خلاصه پول دادیم رفتیم تماممممم الکی . بعدا یه کد میدادن دست مرده انتخاب کنه هر کی قیافه خوبی نداشت اصلا انتخاب نمیکردن دیگه میرفتی پش تریبون خودتو معرفی میکردی که مثلا خونه از خودمه بریانکه مثلا لیسانس دارم فللن کارو میکنم و... منو چند نفر گفتن ولی تماممم فقط برا دوستی یجورم بود دو تومن سال ۹۷ میدادی سه نفر نشون میداد تمام بدرد نخور ۵ تومن میدادی گلچین میداد🙈 ولی حقیقت برا من که ابی گرم نشد مگر زبان چرب و نرمم😅 برام همه کار میکنه با اینکه قیافمم معمولیه و قدمم ۱۵۳ . البته یزره شوهره خسیسه ولی خوبه راضیم شکر گل بی عیب خداس امیدوارم همتون خوشبخت بشید ❤
حس میکنم یه روزی اگه با این سایت واسطه شی اون شوهر به رخت میکشه
خودشم اومده تو همین سایت😂
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com