2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چقدر خوبی. چقدر مهربونی. خواهر کوچیکتر من چه حرفا که به من نزد! هیچ وقت یادم نمیره ماه رمضون بود ...

الان ازدواج کردین دوتاتون

باهاش ارتباط  داری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

ادم از یجادیگه دوس نداره ازدواج کنه نمیدونم چرا .دعا میکنم اونموقع که ذوقشو داری خدا بهترین ادمو سر راهت قرار بده اللهی امین 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

هنوزم یسری از خانواده ها تو اون زمونا موندن دوره ی اینکه اول حتما دختر بزرگ ازدواج کنه بعد کوچیک تموم شده من خودم دختر اول خانوادم کوچیکه خواستگار داشت بابام گفت نه اول دختر بزرگ بره گفتم چه ربطی داره بزار بیان خوب بودن بزار برن هرادمی قسمت و سرنوشت خودش رو داره شاید من نخوام ازدواج کنم اونا چرا باید بخاطر من موقعیت های خوبشون رو از دست بدن

خیلی از زوج درمانگرا و روانشناسای معروف تو نظریه هاشون من جمله جان گاتمن.شادی و احساس خوشبختی یه چیز ...

ببین بیشتر کاربرای اینجا درکی از حرفات ندارن خصوصا اون کاربری که مخالف حرفته و میگه انسانی که ازدواج نکنه زیر سایه پدرمادرشه و مقبولیتی تو جامعه نداره!!!

این آدم انقدر شوته که همچین طرز فکری داره چطور بفهمه شادی یه حس درونیه که به مجرد متاهل بودن هیچ ربطی نداره. فقط یک ادم عقب افتاده و یک جامعه فرسوده جهان سومی میگه مجردای موفق  جایگاه اجتماعی کمتری از متاهلین مشکلدار دارن.میگه ازدواج کنین که به ثبات برسین و مسئولیت بپذیرین. اتفاقا ازدواجی که هدفش فقط زاد و ولد باشه صرفا یه سیکل معیوبه. مگه میشه بدون دوست داشتن ازدواج کرد بدون درک کردن همدیگه.اون اصلا تو باغ نیست ولش کن بذار با باورای غلطش خوش باشه.ازدواج هدف نیست یک انتخابه. نمیشه با دعا و استخاره حالا بریم ببینیم چی میشه زنوگیو شروع کرد 

نه اون کلی جهیزیه خریده بهترین مارکا اینجور دلش میشکنه امید به خدا انشالله که امسال ازدواج میکنه

میشناسم یکیو خواهرکوچیکه بیشتر از ۱۰ساله متاهلو بچه داره 

خواهربزرگش مجرده هنوز

بزرگه متولد ۶۹ ک مجرده

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بچه ها تر و خدا برا ازدواج خواهرم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🙏🏼🙏🏼🙏🏼

حتما

کدوم شهرین؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .