2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳۴ سالمه. اصلانم سنم بالا نیست. بقیه اگه اذیت نکنن من واقعا خوشحالم .

ی دختری بود از همکارام دختره 32سال سن داشت میرفت باشگاه کمرباریک اندام عالی. تیپ هایی ک میزد مث دخترای 20 ساله. ب همچیزش می‌رسید اصلا بهش نمی‌خورد 33 باشه. یا مثلا آرایشگرم 47 سالش وای هنوزم هنگم روز اول ک دیدم فک کردم نهایت 30 باسه بعد فهمیدم دختر هم داره ولی بلد بود موهاشو پرکلاغی می‌کرد لخت دم اسبی ببنده تیپ هاش مث دخترای جون واسه همین باورم نشد پوست هم عااالی اندام هم خوب 

برای ازدواج موفق همه دخترخانم هایی که دوست دارن ازدواج کنند و  این تاپیک پست گذاشتند یس میخونم🧡🌸

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها تر و خدا برا ازدواج خواهرم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🙏🏼🙏🏼🙏🏼

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها تر و خدا برا ازدواج خواهرم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🙏🏼🙏🏼🙏🏼

تو چقدر خوبی. چقدر مهربونی. خواهر کوچیکتر من چه حرفا که به من نزد! هیچ وقت یادم نمیره ماه رمضون بود روزه هم بودم خواستگار داشتم اصلا شرایطش خوب نبود. منم میخاستم ردش کنم. اومد بهم گفت کفتار زندگی من به زندگی تو گره خورده تا کی میخای سد راهم بشی و خیلی حرفای دیگه خیلی دلم شکست با دهن روزه انغد گریه کردم که خوابم برد چشم باز کردم دیدم هوا تاریک شده دمدمای اذانه. از خدا خواستم نجاتم بده. اه حالم بد شد یادم افتاد...