2777
2789
اشکال نداره براتون تجربه شد .بچه داشتین سخت میشد کارتون

اصلا بجایی نرسید ک بچه بیارم 

ضمنا دیگه کلا داغون شدم می‌خوام نباشه این تجربه ها 

یکسری ها الکی الکی چقد شانس دارن و مشکل اینه من هنوزم دوسش دارم و منتظرم البته ک می‌دونم اون کامل منو فراموش کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا بجایی نرسید ک بچه بیارم ضمنا دیگه کلا داغون شدم می‌خوام نباشه این تجربه ها یکسری ها الکی الکی چ ...

پیگیرش نباشین کمرنگ میشه براتون.منتظر برگشتنش باشین روند بهبودیتون طولانی میشه

کاربر آقا

اره درسته شهر به شهر فرق داره...من بر اساس بالغ بودن ادما میگم خب ادم هرچی از دوره نوجونی بیشتر فاصل ...

انسان هميشه در حال يادگيري و اموزش و تجربه هست

من ك ٢٣ سالگيم رو يادمه ب درد ازدواج نميخورد ثباتي هم توش نبود من فقط ليسانس گرفته بودم ي ادم جو گير ك فكر ميكردم خيلي ميفهمم و نصف عقايد اون زمانم رو ندارم 

٣٢ ٣٣ سالگيم بهتر بود ثبات بيشتري داشت و سازگاري بالاتر

خب بشیم...تموم شیم زودتر از دست این مملکت کوفتی که نزاشت هیشکی روز خوش ببینه.....حالا هی زاد و ولد ک ...

همه مث ما فكر نميكنن دلشون نميخاد بميرن كلي اميد و ارزو دارم اينجا يكي از كاربرا چند سال قبل ميگفت سه تا بچه دارم دلم ميحاد يكي ديگه بيارم احساس خوشبختي ك دارم اونم داشته باشه 😄 خب همه زندگيشون سخت نيست ظاهرا برا بعضيا خوبه 

دوستان بحث نکنید که ازدواج خوبه یا مجردی خوبه

نصف بیشتر ادمایی که الان دارن از ازدواج مینالن اگر طلاق بگیرن، دوباره هوس ازدواج میکنن.. این بار با یه ادم بهتر😉

مشکل اینا نیست... مشکل اینجاست که روش زندگی و جامعه و زناشویی در ایران و در جهان مشکل داره.... 

تربیت فرزندان غلطه

اموزش های ازدواج رواج نداره و کسی بلد نیست

مردا پر توقع شدن... و بلد نیستن چطور با زنا تا کنن

زن ها پر از خشم هستن خصوصا از نابرابری و عدم محبت و توجه و حالادارن مثل مرد ها زندگی میکنن

به خاطر زیاد شدن نشانه های جنسی تو اطرافمون، بهجورایی از 

س ک س لذت کافی دریافت نمیشه...

دنیا شدیدا داره بیقاعدهو هرچی دلمبخواد اداره میشه

نتیجش این جهنمیه که کل دنیا دارن ازش مینالن 

دلایل مذهبی دارهدغدغه ی اونایی که به فکر ظهور امام زمان هستنجمعیت سنی های کشور به شدت رو به افزایشه ...

این چیزا برای مردم ساده لوحه،هرچی رو بخوان بکنن تو حلق مردم ساده و زودباور بهش کاور مذهبی میپوشونن وگرنه هیییییچکدوم ازینایی که قدرت جهان دستشونه مطمئن باش نه خدا،نه دین،نه امام و پیامبر نمیشناسن....ولی با حقه دین دارن سواری میگیرن تا سر قدرت و ثروت بمونن....

این چیزام پشت پرده همشوووووون دلایل سیاسیه...آگاه شید یکم

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
همه مث ما فكر نميكنن دلشون نميخاد بميرن كلي اميد و ارزو دارم اينجا يكي از كاربرا چند سال قبل ميگفت س ...

اون خودش حس خوشبختی داره....از کجا میدونه بچه هاش فردا تف نمیکنن تو صورتش که چرا به خاطر خودخواهی خودت مارو اوردی به این دنیا

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
همه مث ما فكر نميكنن دلشون نميخاد بميرن كلي اميد و ارزو دارم اينجا يكي از كاربرا چند سال قبل ميگفت س ...

تاریخ تولدت ۹ آذره؟